Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha a férjetek, egy Valentin napi
képeslapot kapna, aláírás nélkül?
Két dolog jut eszembe.
1. Egyértelmű, hogy nem egy ló küldte neki vidékről a lapot...
2. Még nincs valentin nap.
2015. febr. 6. 22:09
A Valentin-nap - már aki tartja - a szerelmesek ünnepe Magyarországon. Ebből kifolyólag ha a férjem ilyet kapna, azt nyilván olyantól kapná, aki érdeklődik utána. Ha az illető tudja a címét, akkor nagy valószínűséggel azt is, hogy nős ember.. szóval elég gáz a helyzet:S Aki küldte, az vagy szerető, vagy pedig szeretne az lenni, és egyetlen célja a képeslapnak az volt, hogy vitát szítson közöttetek. Te tudod, mennyire megbízható a férjed.
2015. febr. 6. 22:09
Még jó korán megkapta, mindjárt küldenek neki karácsonyit is. Képeslap.
Kamu ez a kérdés. Nahh mindegy, indulhat a hőbörgés.
2015. febr. 6. 22:14
Női intuícióm azt súgja, hogy azért Valentin nap előtt született a kérdés, mert a kérdező nem a feleség, hanem az a hölgy, aki éppen ennek a képeslapnak a megírását fontolgatja, azzal a szándékkal, hogy "véletlenül" ne csak a címzett olvassa el.
2015. febr. 6. 22:14
5/11 A kérdező kommentje:
mindenkinek igaza van (csak időeltolódás van az események között. Nekem akkor volt egy véleményem (humoros munkatarsnő). Most másokéra lennék kíváncsi.
Hát ha a házunk postaládájában találom, akkor azt gondolnám, hogy van egy titkos imádója.
Ha ő mutatja meg, hogy :"nézd már mit találtam a szekrényemben!" Akkor is arra gondolnék.
HA viszont a véletlenül lelnék rá, mert eldugta, akkor azt, hogy szeretője van.
Engem is bombázott már levelekkel egy pasi, akivel nem volt köztünk semmi. Nem kezdenék fölös drámába.
2015. febr. 6. 22:45
Egyértelmű hogy van valakije ott ahol dolgozik, és azért küldte a szerető a lapot, hogy cirkuszt csináljon közüttünk. Aki ilyen lapot el mer küldeni, annál már biztos hogy kapcsolat van, nem csak alakulgat még valami. Itt már sajnos van min aggódnia a feleségnek.
2015. febr. 6. 22:45
vagy az ex bosszúja
mindenesetre a postai bélyegzőn nincs rajta a város? honnan van?
2015. febr. 6. 23:27
Azt gondolnam, hogy egy ovodas kislany odavan a ferjemert, es igy akarja tudomasomra hozni, hogy o is eletunk resze. Ha a ferjemnek igazan kellene ez a kis holgy akkor nem hagyna hogy kaparjon utana, van annyira ferfi, hogy lepne ha igazan szerelmes!
2015. febr. 7. 08:36
Egyszer megszívattam az akkori páromat; küldtem magamnak egy névtelen valentin napi lapot.
Hááát... iszonyat nehéz volt kimagyarázni. Hülye ötlet volt. :)
2015. febr. 7. 12:21
Kapcsolódó kérdések: