Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elektronikus anyakönyvi rendszer bevezetése miatt júliustól már nem lesz aláírás az esküvőkön?
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 07:22
1/8 anonim válasza:
Már ne haragudj, de úgy gondolod, hogy majd egy like-ot kell nyomni?
2/8 anonim válasza:
Remélem, ezt a kérdést te sem gondolod komolyan...
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Hat az elso valaszan en olyan nagyot rohogtem :D
5/8 anonim válasza:
Emberek, a házasságkötés polgári jogi szerződés. Mit gondoltok, mi a lófüttynek kell a két tanú? Dísznek?
Bármiféle anyakönyvet is fognak bevezetni, aláírás mindig kell, és nem, nem elég továbbra sem a három kereszt. :)
6/8 anonim válasza:
Anyakönyvet akkor sem kellmme aláírni, mert nem lesz..nem lesz papír alapú anyakönyv
" házasságkötési lapot" kell aláírni..mivel az anyakönyvet szükségszerűtlen( mert nincs mit aláírni)
Mindenki a hasáraüt és ír valamit, ami a fejéből kipattan,lepontoz, de utánanézni smafu..
30 % os a válaszom, pedig értelmezhető, hiteles cikkekkel tamasztottam alá a válaszom
Lesz aláírás, de nem az anyakönyvben...
7/8 anonim válasza:
Ne aggódj, én jogászként jogszabályokkal alátámasztott választ szoktam adni a jogi kérdésekre, és sokszor 0%-os vagyok, mert itt az alapján pontoznak, hogy mennyire tetszik nekik a válasz, nem a tényleges hasznosság alapján...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. És nem, nem gondoltam én sem hogy like-olni kell, de mivel anyakönyv már nem lesz így nem tudtam mit kell aláírni, de közben láttam én is hogy egy házasságkötési lapot. Fura tényleg hogy az első két válasz 100%-os, a 08:26-os korrekt válasza meg le lett pontozva.
2014. jún. 6. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!