Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárható ez karácsonykor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható ez karácsonykor tőlem mint feleségtől?

Figyelt kérdés

Röviden felvázolnám problémámat.44 éves óvodapedagógus vagyok,sajnos nem született gyermekem.Ennek ellenére értek hozzájuk.Négy és fél éve volt az esküvőnk férjemmel,akinek három gyermeke van.25,28,30 évesek így hárman.Mindegyik a saját életét éli.Én egy percig sem éltem velük,így nem alakult ki kötődésem feléjük.Szerintem nekik sem.

Sajnos egyre jobban zavar hogy minden egyes ünnep,ahogy a karácsony is körülöttük forog.Férjem leginkább arra készül hogy velük töltse a napot,sőt még nekem kellene erre a barátjaikkal együtt (így plusz hat főre)készülni.Én kategórikusan nemet mondtam,hisz mindig is kis háztartást vezettem.Férjemnek ez abszolút nem ideális,hiszen azt szeretné ha úgy ünnepelnénk mint egy nagy család.

Én eléggé idegennek érzem gyermekeit egy ilyen belsőséges ünnepléshez mint például a karácsony,akkor már szüleimmel is szívesebben lennék.

Na de hogy főzzek-süssek ennyi emberre?Nem gondolom hogy kötelességem lenne.

Azt szeretném kérdezni tőletek,mi a véleményetek,érthető-e férjem elvárása.Illetve engem is meg lehet-e érteni.

Segítő válaszokat előre is köszönöm.

2020. dec. 25. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:
34%

Ne haragudj, de te tényleg azt hitted, mikor hozzámentél, hogy nem kell vendégül látni a családját? Vagy hogy tervezted a közös jövőt?

Egy dolog, hogy nem tudsz vagy nem akarsz főzni. Nem kötelező. Ma már rendelni is lehet, egész jó félkész kaják vannak, amit elég belökni a sütőbe.

Vagy kérd meg őket, hogy egy tálca sütivel, egy üveg borral léccí járuljanak hozzá.

De téged az zavar, hogy egy nagy családként akarnak ünnepelni. Ott írod a kérdésben. De bakker, ők tényleg egy nagy család!

2020. dec. 25. 19:23
 42/107 anonim ***** válasza:
89%

Akkor úgy kéne ezt hogy a ferj addig kiveszi a részét a háztartási dolgokból. Illetve miért nem rendelsz hidegtálakat??

Ugyan ott vagx pénzben mintha elmennél boltba es főznél stb

2020. dec. 25. 19:24
 43/107 anonim ***** válasza:
22%

Rendelsz nekik és ennyi.Nem olyan nehéz dolog ezt kivitelezni bármelyik étterem örömmel felveszi a rendelést főleg ebben a nehéz időszakban. Gondolom a férjed se egy csóró akit elfogadtál a három gyerekével.

U.I: nem szabadna olyannak pedagógusnak lennie akinek nincs gyereke.

2020. dec. 25. 19:46
 44/107 anonim ***** válasza:
94%

De miért nem a férjed csinálja a nagy részét, hiszen az ő gyerekeiről van szó.

Mellesleg miért a kérdező rendeljen? Felnőtt ember képtelen gondoskodni a vendégeiről? Esetleg nem kéne gondnokság alá rakni, ha nem tudja ellátni magát?

2020. dec. 25. 19:49
 45/107 anonim ***** válasza:
92%

Szoval itt tenyleg mindenki azt varja el (mondjuk valoszinuleg foleg inkabb "ferfiak") hogy a nonek KELL fozni tobb fogasos vacsorat a ferje gyerekeire, csak mert neki van puncia?:D

Nem az apanak kellene gondoskodni a gyerekeirol, ha mar hozza/miatta jonnek vendegsegbe?

Javitsatok ki ha tevedek, de farokkal is mukodnek a konyhai gepek.

2020. dec. 25. 19:49
 46/107 anonim ***** válasza:
17%

"Én eléggé idegennek érzem gyermekeit egy ilyen belsőséges ünnepléshez mint például a karácsony,akkor már szüleimmel is szívesebben lennék."

Gondolom inkább veled a wellnessben lenne a helye a gyerekeit meg tolja le nagy ívben. Gratulálok neked! Egy dolog hogy nem szereted a gyerekeit - talán semmien gyereket se kedvelsz - és féltékeny is vagy és csalódott mert neked nincs saját de ennyire buta nem lehetsz. Rendelsz valahonnan és meg van oldva a probléma és mindenki boldog.

Sok hozzád hasonló pedagógussal találkoztam (én is óvodapedagógiai szakon végeztem egyetemi képzésen) főleg már az egyetemen akik szakmai tantárgyakat oktattak. Én egy kutyát nem bíznék rájuk nem egy gyerekcsoportot.

19.46 voltam

2020. dec. 25. 19:54
 47/107 anonim ***** válasza:
89%
Ne nevezzünk már 25-30 éves embereket gyereknek, csak mert a férje gyerekei. Kérdezőnél 14 évvel fiatalabb a legidősebb "gyerek", ennyivel, gondolom, ő is fiatalabb a férjénél, mégse tartja gyereknek a férje, nem?
2020. dec. 25. 20:00
 48/107 anonim ***** válasza:
81%

Szoval azert kellene a kerdezonek foznie, mert olyan emberhez ment hozza, akinek felnott gyerekei vannak?

A kerdezo ferje meg megcsinalta a gyerekeket, az nem eleg indok arra, hogy neki kellene foznie?:D

2020. dec. 25. 20:02
 49/107 anonim ***** válasza:
73%
#47 Bizonyos társadalmi csoportokban előfordul hogy 14-16 éves vállalnak gyereket szóval lehetne a gyereke is ha csak a kort nézzük.
2020. dec. 25. 20:04
 50/107 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom, férjem kiterjedtebb családjával (nagynénik, unokatestvérek, nagyszülők, stb) csak ilyen nagyobb ünnepekkor találkozom, egyébként az év további részében nem beszélünk egymással, mégsem érzem "idegennek", hogy velük legyünk a nagy családi eseményekkor, pedig még csak nem is a gyerekeiről van szó. Én szívesen vendégül látom a teljes pereputtyot bármelyik ilyen sátoros ünnepen, ugyanakkor nem is lennék soha a magam ellensége, nyilván nem fogok 15+ főre főzni, pedig én még szeretek is főzőcskézni. Ahogyan egyébként a család többi tagja sem hülye (minden évben más a vendéglátó), vagy udvarban bográcsban főzünk (az ugye egyáltalán nem egy nagy cucc), vagy rendelünk menüt étteremből. A sütiket meg hozza mindenki, mert az valamiért a karácsony szellemiségébe beletartozik, hogy egész decemberben süt mindenki, és így kb február végéig el vagyunk látva sütivel :D Szóval ez megoldható probléma szerintem, még ha vidéken is éltek, csak van ott is valami étterem, ahonnan lehet rendelni több főre kaját. Itt a problémát inkább abban látom, hogy nem érzed családnak a férjed gyerekeit. Pedig amúgy szerintem őket ugyanúgy kéne kezelned, mint bármelyik nagynénit vagy nagyszülőt a férjed oldaláról, gondolom velük sem alakult ki a kötődés mélyebben, aztán mégis család.
2020. dec. 25. 20:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!