Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárható ez karácsonykor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható ez karácsonykor tőlem mint feleségtől?

Figyelt kérdés

Röviden felvázolnám problémámat.44 éves óvodapedagógus vagyok,sajnos nem született gyermekem.Ennek ellenére értek hozzájuk.Négy és fél éve volt az esküvőnk férjemmel,akinek három gyermeke van.25,28,30 évesek így hárman.Mindegyik a saját életét éli.Én egy percig sem éltem velük,így nem alakult ki kötődésem feléjük.Szerintem nekik sem.

Sajnos egyre jobban zavar hogy minden egyes ünnep,ahogy a karácsony is körülöttük forog.Férjem leginkább arra készül hogy velük töltse a napot,sőt még nekem kellene erre a barátjaikkal együtt (így plusz hat főre)készülni.Én kategórikusan nemet mondtam,hisz mindig is kis háztartást vezettem.Férjemnek ez abszolút nem ideális,hiszen azt szeretné ha úgy ünnepelnénk mint egy nagy család.

Én eléggé idegennek érzem gyermekeit egy ilyen belsőséges ünnepléshez mint például a karácsony,akkor már szüleimmel is szívesebben lennék.

Na de hogy főzzek-süssek ennyi emberre?Nem gondolom hogy kötelességem lenne.

Azt szeretném kérdezni tőletek,mi a véleményetek,érthető-e férjem elvárása.Illetve engem is meg lehet-e érteni.

Segítő válaszokat előre is köszönöm.

2020. dec. 25. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
19%
+3 emberre főzni nem egy nagy cucc. Férjem nővérééknél hét gyerek van mindegyik házas is már, gyerekek is vannak vagy tíz, add össze... Alig férünk el a lakásban, mondjuk ált. mi látogatjuk őket, de volt amikor bevállaltam, hogy jöjjenek vacsorára.
2020. dec. 25. 18:37
 22/107 anonim ***** válasza:
83%

Baromira szerethetik egymást. Attól hogy van a nyomorult gyereknek diplomája, meg nem biztos hogy a szülei olyan fantasztikus szülők. Évi párszor találkozni a SZÜLŐDDEL, GYEREKEDDEL egy kalap sz*rt sem ér.

Ha neked az az álmod, hogy a férjednek a SAJÁT GYEREKEI idegenek legyenek, akkor rossz lóra tettél.

2020. dec. 25. 18:40
 23/107 anonim ***** válasza:
61%

22# pedig nagyon úgy néz ki hogy az a vágya.

Szegény férj...

2020. dec. 25. 18:41
 24/107 A kérdező kommentje:
Dehogy 22-es,mindössze egy példát írtam hogy ilyen is van.Én nem ragaszkodom ilyen másfajta programokhoz.Csakis az a problémám hogy nem gondoltam bele milyen fárasztó minden egyes ünnepet olyan gyerekekkel tölteni akik felé nincsen kötődés.Ezt ők is így érezhetik,párjukra meg fokozottan érvényes.Valahogy hiányolom férjem megértését hogy sok ez nekem és nem is jó.
2020. dec. 25. 18:43
 25/107 anonim ***** válasza:
96%

Akkor miért nem mentél el a szüleidhez?

És 4,5 év alatt hogyan nem barátkoztál össze a gyerekekkel?

2020. dec. 25. 18:45
 26/107 anonim ***** válasza:
23%
Most akkor a kérdező igazi baja, hogy ő wellnessezni akar nem pedig főzni. 😂😂
2020. dec. 25. 18:47
 27/107 anonim ***** válasza:
97%

Jobban jársz hakialakítasz velük egy kapcsolatot, mert bizony sok ünnep meg látogatás lesz még, ha még így állsz hozzájuk akkor sok jóra ne számíts.

A férjed nem fogja ezt megérten i úgy ahogy te sem érted meg hogy nem fogja hanyagolni a gyerekeit miattad. Te ezt nem érzed át mert nincs.

2020. dec. 25. 18:47
 28/107 A kérdező kommentje:

Nem így van 26-os.Egyszerűen példát írtam másik alternatívára.

Az év többi napján nem igazán találkozunk,ezért nem alakult ki különösebb kapcsolat velük.Mindig kizárólag az édesapjukkal beszélnek telefonon is.

2020. dec. 25. 18:50
 29/107 anonim ***** válasza:
51%
28# és ezt az egy alkalmat nem bírod ki?
2020. dec. 25. 18:53
 30/107 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem főz a férjed a gyerekeire? Nem vagy te a cselédjük.
2020. dec. 25. 18:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!