Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárható ez karácsonykor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható ez karácsonykor tőlem mint feleségtől?

Figyelt kérdés

Röviden felvázolnám problémámat.44 éves óvodapedagógus vagyok,sajnos nem született gyermekem.Ennek ellenére értek hozzájuk.Négy és fél éve volt az esküvőnk férjemmel,akinek három gyermeke van.25,28,30 évesek így hárman.Mindegyik a saját életét éli.Én egy percig sem éltem velük,így nem alakult ki kötődésem feléjük.Szerintem nekik sem.

Sajnos egyre jobban zavar hogy minden egyes ünnep,ahogy a karácsony is körülöttük forog.Férjem leginkább arra készül hogy velük töltse a napot,sőt még nekem kellene erre a barátjaikkal együtt (így plusz hat főre)készülni.Én kategórikusan nemet mondtam,hisz mindig is kis háztartást vezettem.Férjemnek ez abszolút nem ideális,hiszen azt szeretné ha úgy ünnepelnénk mint egy nagy család.

Én eléggé idegennek érzem gyermekeit egy ilyen belsőséges ünnepléshez mint például a karácsony,akkor már szüleimmel is szívesebben lennék.

Na de hogy főzzek-süssek ennyi emberre?Nem gondolom hogy kötelességem lenne.

Azt szeretném kérdezni tőletek,mi a véleményetek,érthető-e férjem elvárása.Illetve engem is meg lehet-e érteni.

Segítő válaszokat előre is köszönöm.

2020. dec. 25. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
79%
És ha a szüleit hívná meg az is zavarna?
2020. dec. 25. 18:56
 32/107 A kérdező kommentje:
Nem egy alkalom,félreérted.Minden ünnepről szó van.
2020. dec. 25. 18:56
 33/107 anonim ***** válasza:
17%
Es egy évben hány ünnep van a, hogy nem lehet csendben teljesíteni????
2020. dec. 25. 18:58
 34/107 anonim ***** válasza:
49%

Akkor válj el. A férjed szeretné hogy együtt ünnepelték, neki te is és a gyerekei is fontosak. Ne kezdj el versengeni velük. Lehet ezt ügyesen is. Párod besegít.

Csinál egy pörköltet te meg köretet aztán ennyi. Amúgy gondolom azért sütsz meg készülsz akkor is ha ketten vagytok.

2020. dec. 25. 19:00
 35/107 anonim ***** válasza:
93%
*ünnepeljetek
2020. dec. 25. 19:00
 36/107 anonim ***** válasza:
36%

#28: Backi, egy évben egyszer nem viseled el őket egy asztalnál, miért akarnának veled beszélni telefonon?

Azért ez mekkora már, hogy a nők többsége évi egy alkalommal nem tudja elviselni a férje gyerekét. Ha kisebbek, minden hétvégén megy a hiszti a láthatáson és a gyerektartáson.

De azt mégis elvárják a nők, hogy ha van gyerekük, akkor a férjük fogadja el. Pedig nem csak néha találkoznak, de egy fedél alatt laknak.

Írom ezt nőként.

Meg úgy, hogy mostohaapámmal szorosabb volt a szeretet, mint anyámmal, és rengeteg esetben látom más családnál is, hogy a mostohaapa teljes értékű szülője a felesége gyerekének.

Mi nők miért nem vagyunk képesek a töredékére se?

2020. dec. 25. 19:02
 37/107 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavarna, ha jönnének, de biztos nem tanulnék meg azért főzni, hogy felnőtteket ettessek.
2020. dec. 25. 19:06
 38/107 anonim ***** válasza:
16%
Azért 44 évesen csak tud főzni
2020. dec. 25. 19:07
 39/107 anonim ***** válasza:
91%

Erdekes, hogy toled szinte az osszes kommentelo elvarna, hogy főzz, de a ferjtol kb senki.

Jo ez a kettos merce igy 2020ban.

2020. dec. 25. 19:12
 40/107 A kérdező kommentje:

Hogyne tudnék főzni,ellenben nem szeretek.Kis háztartást vezettem,ennyi emberre többféle ünnepi étel készítése nevessetek ki de nekem gond.

Ha férjem szülei jönnének az kicsit más,hiszen ketten vannak.De nem is várnak el mindent,inkább segítenek,főként szeretnek engem.

A gyerekek is munkám során olyan szeretettel fordulnak felém.

Férjem gyerekeiről erről szó sincs.Ennek ellenére elfogadom őket természetesen.Mindössze ez az óriási mennyiségű főzés nem megy nekem.

Szeretetben töltött karácsonyt szeretnék például,nem robot üzemmódban nekem végül is idegen gyerekeket plusz párokat etetni úgymond.

2020. dec. 25. 19:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!