Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok nem okozott problémát az első közös karácsony szilveszter, h mindkettőtök szokásait meg tudjatok tartani?
Semmi problémát nem okozott. Én vagyok a nő. Én olyan családban nőttem fel, ahol a karácsonyozás, ajándékozás nem volt divat, tehát elsőre nyilván furcsa volt kicsit, mert ezzel teljesen szembement a férjem családja.
Náluk ajándékozás is van, fadíszítés is van, szűk családi vacsi is van. Már az együtt járásunk alatt is ott töltöttük a szentestét, ahogy azóta mindig. Nekik veszünk is ajándékot, de megbeszéltem a férjemmel, hogy egymás közt ez ne legyen, ha neki nem gond. Ahogy én is alkalmazkodtam hozzá, úgy ő is hozzám, semmi probléma nem volt.:)
Közös karácsonyfát szoktunk állítani, ezt én mindig hiányoltam a saját családomnál. Ilyenkor 1 hónapig áll a szobában, aztán január elsején leszedjük a díszeket, és elpakoljuk a fát következő évre. Én a könyvespolcainkat is fel szoktam díszíteni egyébként. Van karácsonyi menü is, bár más, mint anyósoméknál, és azt hiszem nem annyira szokványos ünnepi kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!