Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható ez karácsonykor tőlem mint feleségtől?
Röviden felvázolnám problémámat.44 éves óvodapedagógus vagyok,sajnos nem született gyermekem.Ennek ellenére értek hozzájuk.Négy és fél éve volt az esküvőnk férjemmel,akinek három gyermeke van.25,28,30 évesek így hárman.Mindegyik a saját életét éli.Én egy percig sem éltem velük,így nem alakult ki kötődésem feléjük.Szerintem nekik sem.
Sajnos egyre jobban zavar hogy minden egyes ünnep,ahogy a karácsony is körülöttük forog.Férjem leginkább arra készül hogy velük töltse a napot,sőt még nekem kellene erre a barátjaikkal együtt (így plusz hat főre)készülni.Én kategórikusan nemet mondtam,hisz mindig is kis háztartást vezettem.Férjemnek ez abszolút nem ideális,hiszen azt szeretné ha úgy ünnepelnénk mint egy nagy család.
Én eléggé idegennek érzem gyermekeit egy ilyen belsőséges ünnepléshez mint például a karácsony,akkor már szüleimmel is szívesebben lennék.
Na de hogy főzzek-süssek ennyi emberre?Nem gondolom hogy kötelességem lenne.
Azt szeretném kérdezni tőletek,mi a véleményetek,érthető-e férjem elvárása.Illetve engem is meg lehet-e érteni.
Segítő válaszokat előre is köszönöm.
Fejezzétek már be xd
Elmúlt karácsony a gond megoldódott vége van mit lovagoltok még mindig ezen?
Köszönök minden hozzászólást és tanácsot.Nekem az a legszimpatikusabb
hogy férjem valamelyik gyerekénél ünnepeljenek.Hiszen ők együtt egy család.Nem alakult ki se részemről sem részükről kötődés köztünk,annak ellenére hogy kapcsolatunk elején voltak próbálkozásaim.
Kicsi gyerekekkel dolgozom akik szeretnek.Azért is furcsa amikor 6 ilyen felnőtt (párjukkal természetesen)beállít.Hiába férjem gyerekei nemhogy javulna a kapcsolat inkább romlik.Annyira erőltetett,érzem csupán kötelességből szólnak hozzám.Szerettem a férjem azért mentem hozzá,álmomban sem gondoltam hogy a gyerekekkel való kapcsolattartás számomra ilyen megterhelő lesz.Igen jól látjátok nem egyedül a főzés miatt.
Igy nem is lesz szorosabb a viszony kozted es a "gyerekek" kozott, ne haragudj. Onkent kivonod magad az eletenek egy eleg fontos reszebol es ez biztosan nem fogja megerositeni a hazassagodat.
Ezek utan miert kedveljenek?
Par havonta par ora szerintem annyira minimalis aldozat, ennyit a legtobbunk megtesz egy nemkivanatos anyossal is a csaladi beke es a ferj boldogsaga erdekeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!