Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségemnek egy ideje már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemnek egy ideje már nincs állása de ragaszkodik a házimunka 50-50% felosztásához? Elvárhatom hogy megcsináljon mindent? Hogyan közöljem vele finoman?

Figyelt kérdés

Feleségem szeptember elején elvesztette a munkahelyét, és mivel nagyon maga alatt volt, nem akartam ezt a házimunka témát elővenni. Gondoltam majd magától felajánlja, h megcsinálja a dolgokat, vagy osszuk fel újra a feladatokat.

Mert egyébként az évek során kialakítottunk egy tök jól működő rendszert, ahol sikerült fele-fele arányban felosztani mindent, pedig én híresen lusta vagyok ezekhez. Tulajdonképpen büszke is vagyok hogy milyen talpraesett lettem ebben a témában.

És most nem arról beszélek h megszakadok h el kell mosogatnom sőt néha még jól is esik kitakarítani a lakást, de egyszerűen nem hagy nyugodni a gondolat h neki rengeteg szabadideje van így, akkor meg megcsinálhatna mindent. Azért sokszor van az is h hazaérek és hát nagyon nincs kedvem ilyesmivel foglalkozni.

Illetve hozzátenném h azért mióta nincs munkája elég depresszív meg demotivált tud lenni szóval nem akarom megbántani vagy fájdalmat okozni neki.

Párszor próbáltam óvatosan felhozni a témát, de teljesen sikertelenül. Általában a "pár hét múlva úgyis lesz munkám" választ kapom, viszont nagyon úgy néz ki hogy legalább jövő nyárig ez lesz a helyzet sajnos.

2020. nov. 2. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
100%

80 választ nem olvastam el,ha volt már bocsánat. Volt egy rendszeretek,ha azt látnám, írnám mit adj át mit tarts meg. Nem ismerem a feleséged de írtad,hogy maga alatt van. Pl kis befektetéssel kreatív dolgokat is csinálhatna, ételek terén, kertes házban a kertben udvaron parkosíthatna, ha nem szokott befőzhetne,képezhetné magát.

Mikor 25-26 éves voltam tanultam valamit a nőkről. Sok volt aki végzett a középiskolában de nem(akart) talált munkát. Őket könnyű volt felszedni( msnre) de ha én dolgoztam vagy hasznosan töltöttem az időmet, akkor ők hű de el voltak hanyagolva,más semmitevő pasikra cseréltek. Erre fb profilokat látva mind nyomorognak. Az a nő értékes aki a felesleges idejét jól hasznosítja.

2021. jan. 13. 20:55
 82/89 anonim ***** válasza:
36%

Igenis csinaljon meg mindent ha otthon van😅

Istenem ezek a mai nok depressziosak lesznek attol hogy azt kell csinalniuk ami a dolguk? Gratulalok👏🏼

2021. febr. 15. 17:54
 83/89 anonim ***** válasza:
100%
Na erre kíváncsi lennék, hogy fél év alatt felszáradtak-e annyira a könnyei, hogy meg tudja fogni a söprőt. Vagy még mindig vigasztalni kell szegénykét?
2021. febr. 15. 19:07
 84/89 anonim ***** válasza:
50%
Na, ingyé cseléd lett-e már?
2021. febr. 24. 07:49
 85/89 A kérdező kommentje:

elnézést, hogy nem válaszoltam, csak mostanában ritkábban látogatom az oldalt.

szerencsére kiheverte a depressziót már, és belekezdett a tanulásba. mivel az majdnem ugyanannyi idő mint a munka, ezért szerencsére már nem kell előhozakodnom újra a témával. persze néha eszembe jut, h ő otthon van én meg este érek haza, neki több ideje lenne rá, de nem feszegetem már a témát inkább. 50-50% így fair

2021. márc. 6. 19:49
 86/89 anonim ***** válasza:
100%

Mit tanul? Lesz utána tőle állása egyből?

Ki fizeti az iskolát? Van hozzá kötöttség?

2021. márc. 9. 05:46
 87/89 anonim ***** válasza:
17%

Teljesen mindegy, mit tanul és lesz-e állása. Olyan fajta nő, aki élősködik és még be is adja a férjének hogy ez normális, hoszen ő gyenge, depis, szomorú, stb. Majd ha elvégezte a műkörömépítőit és nem lesz állása, semmi gond akkor elvégzi a kutyakozmetikusi képzést. Természetesen a férj pénzén.

Ha meg van említve, hogy talán valami nem oké, automatikusan beadja a hisztit,hiszen azzal mindent elér, a férfi meg annyira retteg ettől, hogy egy életen át kiszolgálja.

Kifogás mindig lesz, hogy ne kelljen dolgozni. Esetleg egy idő után a férj még mellékállást/túlórákat is vallal, hogy az asszonykának mindene meglegyen, és harmadiknak el tudja végezni még a pedikűrös képzést is.

Ha nagyon nyafog a férj akkor lehet hogy lesz heti egy két kuncsaftja, de annyi nem, hogy a kata adót kitermelje :( brühühü. Nem baj apuci fizeti azt is. :)

2021. márc. 9. 09:46
 88/89 anonim ***** válasza:
0%
Minden nőnek a híme fizeti az iskoláztatását?
2021. márc. 9. 20:51
 89/89 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nincs baj hogy a ferje fizeti neki, azzal van baj hogy otthon nem.csinal semmit.

Ha egessz nap fekszik ne csodalkozzon hogy depis. Ha lefoglalna magat egybol jobb lenne.

2021. márc. 10. 04:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!