Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez így rendben van? (Házimunka beosztás)
Én 8 órában dolgozom, a feleségem 6órában.
Otthon a következő a felállás: én végzem a kerttel kapcsolatos munkákat, vagy pl a fűnyírás, összedarabolom a tüzelőt, illetve a kisebb javítgatásokat megcsinálom, ami megy mester nélkül.
A főzés hétköznapokon a feleségemé, hamarabb hazaér, hétvégén én főzök, ha nincs más dolog. A takarítást, mosást, vasalást stb viszont 90%-ban ő csinálja.
Mosogatni én is ugyanúgy elmosogatok, elpakolok magam után, nem dobálom szét a szennyest.
Igazából nálunk nincs belőle probléma, csak annyi ilyen kérdést láttam, hogy a nő/férfi semmit nem csinál.
A családban is a szüleinknél mindig mindenki tudta a dolgát, sose hallottam higy ezen veszekedtek volna.
Akkor van baj, amikor ilyen téren két, totál nem egyező neveltetésű ember kerül össze.
Egyiknek kinyalták a fenekét, a másikat meg hajtották.
Az elméletet tudja mindenki, csak sokan lusták alkalmazni, és inkább mutogatnak a másikra.
A feleségeddel beszélj erről. Időnként kérdezd meg, elégedett-e a helyzettel, esetleg szeretne változtatni valamit. Az se árt, ha figyeltek egymásra, és ha valamelyiketeknek pl. a munkahelyén több lesz a terhe, vagy a gyerekek körül lesz időszakosan több tennivaló, akkor rugalmasan átcsoportosítotok a tennivalókból.
Jó ellenőrző pont még a "kinek mennyi szabadideje marad". Olyan időre gondolok, amit naponta a saját kedve, elhatározása szerint tölthet. Nem a gyerekkel tanul,nem füvet nyír, nem a napi 8 óra alvására fordítja, hanem olyan dolgot csinál, amit nem kell megtennie sem akkor, sem később, ha nem akarja. Ebből jusson egyenlően mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!