Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemnek egy ideje már nincs állása de ragaszkodik a házimunka 50-50% felosztásához? Elvárhatom hogy megcsináljon mindent? Hogyan közöljem vele finoman?
Feleségem szeptember elején elvesztette a munkahelyét, és mivel nagyon maga alatt volt, nem akartam ezt a házimunka témát elővenni. Gondoltam majd magától felajánlja, h megcsinálja a dolgokat, vagy osszuk fel újra a feladatokat.
Mert egyébként az évek során kialakítottunk egy tök jól működő rendszert, ahol sikerült fele-fele arányban felosztani mindent, pedig én híresen lusta vagyok ezekhez. Tulajdonképpen büszke is vagyok hogy milyen talpraesett lettem ebben a témában.
És most nem arról beszélek h megszakadok h el kell mosogatnom sőt néha még jól is esik kitakarítani a lakást, de egyszerűen nem hagy nyugodni a gondolat h neki rengeteg szabadideje van így, akkor meg megcsinálhatna mindent. Azért sokszor van az is h hazaérek és hát nagyon nincs kedvem ilyesmivel foglalkozni.
Illetve hozzátenném h azért mióta nincs munkája elég depresszív meg demotivált tud lenni szóval nem akarom megbántani vagy fájdalmat okozni neki.
Párszor próbáltam óvatosan felhozni a témát, de teljesen sikertelenül. Általában a "pár hét múlva úgyis lesz munkám" választ kapom, viszont nagyon úgy néz ki hogy legalább jövő nyárig ez lesz a helyzet sajnos.
Konkrétan HÁNY ÉVESEK VAGYTOK?! Mi a végzettsége a Kedves Asszonykának és milyen munkakörökben dolgozott eddig?!
Önéletrajzát internetről szerkeszti meg - vagy pedig a Munkaügyi Központban van RENDSZERES segítsége?! (Munkavállalási tanácsadás, tréningek/tanfolyamok, egyéb, stb.)
Amúgy BECSÜLENDŐ, hogy a bevásárlás 90-át a feleség intézi és még takarít is, TETEJÉBEN a pénzügyeket intézi (gondolom, szépen be is ossza...) tehát nem unatkozik, csak LÁTVÁNYOSAN BÁNKÓDIK SZEGÉNY...
Ui: gyermekvállalás kérdése, mint ANYAI HIVATÁS?! Hogyan álltok ehhez MINDKETTEN?!
Az kimaradt, hogy FŐZNI IS SZOKOTT - új recepteken nem próbálja törni a fejét?! (Akár elmehetne szakácsnak vagy egyéb élelmiszeripari végzettség - ha lenne hozzá kedve...)
Mármint az Asszonykára gondoltam ebben a tekintetben. Mosás, vasalás, varrás-hímzés, horgolás, kötés - HA KISBABA ÉRKEZNE, milyen ruhácskákat varrna Neki - a kis jövevénynek legszívesebben?!
Nem vagyok életképtelen pasi, ugyanis nő vagyok xD
Csak nőként sem értem meg a férfigyűlöletet, az otthon a tévé előtt possadó ráadásul tetejébe gyerektelen kitartott háziasszonyoktól meg kifejezetten undorodom. A nők szégyenei.
Egyébként bar egyre inkább a férfinek adok igazat de ez az eltart szo olyan negativ csengesu. Engem is 'eltartott' a parom anno csak en mondjuk minden centet vissza is fizettem neki. De ha mondjuk házasság lett volna belole? Házasságban elvileg nincs enyem meg tied hanem a kozos, ott nem eltartod a feleseged, hanem mivel kiesik a feleseged fizuja átmenetileg egy fizubol eltek. Gondolom ami van megtakaritasotok abba o is jocskan adott bele uh nem valami ingyenelorol beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!