Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismerősöm panaszkodik hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerősöm panaszkodik hogy az asszonyka (dolgozik), nem akar házimunkát végezni. Egy párszor főz a héten (ha erélyesen rászol), de kb ennyi. Inkább fekszik meg tv-zik, fáradságra panaszkodik. Milyen tanácsal tudnám segíteni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Pl: "Ha éhes vagy, főzzél te! Nincs kiírva a konyhára, hogy férfiaknak tilos a bemenet!"
2018. dec. 13. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Hahaha! Ismerösöd neje úgy hangzik mint az én uram! Igaz az nem föz! Mond meg az ismerösödnek hogy nem lesz férfiatlanabb ha egyszer kétszer föz meg besegít a házimunkába! Hol van az megírva hogy csak az asszony végzi azokat? És hol van az megírva hogy csak a férfi dolgozhat?
2018. dec. 13. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
99%

Egy párszor főz a héten az ismerősöd is, és máris minden nap van friss kaja.

És a kedves ismerősöd milyen házimunkát végez?

Ez valami troll kérdés?

2018. dec. 13. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

A férfi béna? Nálam az ilyenek hamar megtanulták h nem bejárónő és társai vagyok.. Nem tetszett a rendszer hogy férfinek nem nyalom a talpát is, ott volt az ajtó,kimehettek rajta,főleg hogy az én lakásom volt..

58N.

2018. dec. 13. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Szálljon be ő is a házimunkába. Az asszonynak lehet, hogy megjönne a kedve, ha látná, hogy nem minden rá marad.
2018. dec. 13. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Nő főz párszor. És a férj? Ha ő is főz párszor, akkor megvan a heti kaja.
2018. dec. 13. 19:45
 7/13 anonim ***** válasza:
98%
Jóska tesó, nincs lerohadva a kezed, te is tudsz ugyanannyiszor főzni a zasszonynak egy jófajta gulyást, ahányszor ő főz neked
2018. dec. 13. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tarts el és mindennap lesz főétel az asztalon vagy néha te is beszalhatsz, hiszen ha a nő is dolgozik a férfi is főzhet ma már.
2018. dec. 13. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Le is út fel is út neki. Mindenkinek egyenlőel ki kell venni a részét a házimunkából. Vagy aki kevesebbet dolgozik, annak többet!
2018. dec. 14. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Párom picit el volt kényeztetve anyuci által amikor összeköltöztünk, ezért elmagyaráztam ezeket neki:

- Ha eltart és nekem nem kell dolgozni járni, otthon minden élén fog állni mire megjön munkából.

-Ha a napom 1/3át távol töltöm otthonról pontosan ugyanúgy ahogy ő is, akkor neki úgy kötelessége besegíteni a házimunkába ahogy én belerakom a részem a családi kasszába.

-Nem fog leesni a f*rka ha egyszer-egyszer elmosogat.

-Szeretek főzni és szeretem a rendet magam körül de nekem is vannak rosszabb napjaim, úgyhogy ne hisztizzen ha valami másnapra marad. Viszont minden végtagja ép és nem is magatehetetlen, szóval ami nem tetszik azon ő is tud változtatni, hajrá.

-Felejtse el hogy munkából hazajövet ő feldobja a lábát a kanapéra és majd onnan osztja nekem hogy mit, hogyan, mikor csináljak, hogy majd én a 8 óra meló után otthon még lehúzok egy 4 órásat míg ő "pihen".

A rend, az étel neki ugyanúgy érdeke mint nekem, és nem "besegít", hanem kiveszi a részét a házimunkából.

A párom is szeret főzni, így heti 1-2 alkalommal ő csinál vacsorát (átlag 3*annyi időbe telik barmi, mint nekem, de nem baj), a mosógépet elindítja ha épp eszébe jut, ha sáros a cipője, feltöröl maga után, vacsora után elmosogat néha, de ennyi nekem elég is, értékelem az igyekezetét és sok aprósággal rengeteget könnyít az én életemen is.

Mi az hogy erélyesen rászól?! Pff.

2018. dec. 14. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!