Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő panaszkodik, hogy a mai pasik nagy része csak dugni akar. Hogy kell ezt elképzelni?
Ez az internetes társkereső oldalakra vonatkozik, vagy az életben is ez a módi? Nem kertelnek, szemérmetlenül, gátlástalanul a szemetekbe mondják, hogy szexet keresnek és ennyi? Vagy csak utalgatnak rá - letapiznak, fogdosnak a randin, kétértelmű megjegyzéseket tesznek, esetleg csak túlontúl rámenősek, nyomulósak?
Vagy van, aki egy ideig eljátssza az amorózót, utána egy csapásra stílust vált és a "lényegre" tér? Hogy kell ezt elképzelni, tudtok esetleg megtörtént sztorikat, kínos randikat is írni?(Nem muszáj részletesen, csak a lényeget.) Tényleg ennyire szexközpontú a mai férfiak mentalitása?
hol élsz te? hány éves vagy?
mert ha a Föld nevű bolygón 2017-ben, és nagykorú, akkor ezek nem kérdések!
Aki dugni akar, az havi 4-40 lánynál kezdeményez beszélgetést-flörtöt.
Aki komolyat keres, az havi 1-10-nél.
Aki komolyat keres, az is gyakran belefuthat olyanba, aki mégsem jó komolyra, de hát vannak ugye szükségleteink, miért ne elégítenénk ki?
Így jön ki, hogy „mindenki” csak dugni akar.
Én 1 éve vagyok szingli és ezalatt nagyon sokat ismerkedtem. Tapasztaltaim alapján, a jó pasik(értsd: olyan, akiért a lányok 90%-a odavan) nagy része csak szexre megy. Ezt sok barátnőm is alátámasztja. Van, aki nyiltan meg is mondja, van, aki előbb elhív randikra, eljátssza, hogy komolyat akar, de végül nem lesz belőle semmi. Pedig véleményem szerint nem az a kategória vagyok, akivel csak szexet lehetne elképzelni, csinos, sportos, egyetemista, jófejnek mondott lány vagyok, bármiről elbeszélgetek. De ez semmit nem számít, ha valaki csak szexre megy, nem érdekli a belső :) Az átlagos pasik mindig értékelnek, komolyat akarnának, mert nyilván egy jobb csajt egyből meg akarnának tartani, de én meg nem szeretném csak ezért lejjebb adni, bár lehet idővel rákényszerülök :D
Nagyon sok pasi pedig, akinek van barátnője, folyamat csalja is a párját. Nagyon züllött világban élünk, a legtöbb férfi 25-30 éves koráig csak a buliról, csajozásról akar hallani.
21L
Csak arra szeretnék választ kapni, hogy ez tényleg a mai realitás vagy csak burkolt férfigyűlölet húzódik meg mögötte és semmi valóságtartalma nincs? Ennyire eltűnt volna a romantikus közeledés, az udvariasság, a másik ember megismerése iránti vágy, az egymás iránti tisztelet?
Az nyilvánvaló, hogy társkeresőkön ez a módi, de ott zömében csak "hangemberek" vannak. Vagy a való élet is teljesen így működik - durr bele, bumm?
Kérdező, amikor napi szinten 10 próbálkozótól első üzenetként az jön, hogy "szívesen kinyalnálak, megdugnálak, teleélvezném a kis puncid", akkor nem lehet azt mondani, hogy az illető komolyan gondolkodik.És köszönés sem előzi meg ezeket a kijelentéseket.Ebből következően szerinted mit akarhatnak, ha nemcsak dugni?
Nem igazán az látszódik a kezdeményezéseikből, hogy magára az emberre is kíváncsiak, nemcsak a nemi szerveikre.Akadt már olyan is a repertoárban, aki a farkáról készült képpel kezdte az "intelligens beszélgetést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!