A 15 éves lányom nem akar velünk kirándulni jönni és ha kényszeritjük egész úton panaszkodik. Hagyjuk otthon?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 19:10
1/17 anonim válasza:
Persze! Hogy én is hogy utáltam mindig kirándulni...szerencsére a szüleim hamar belátták, csak az iskolai kirándulásokról kellett ellógnom.
2/17 anonim válasza:
Csak akkor, ha van valamilyen felnőtt vele. Egyedül semmiképpen.
3/17 anonim válasza:
Ha 15 éves lányod utál kirándulni akkor miért akarod elvinni?
4/17 anonim válasza:
Miert nem akar menni? Mit csinal helyette?
Net?
Keressetek egyutt erdekes helyeket!
5/17 anonim válasza:
Az enyém is 15 éves, csak elindulni utál, ha azon túllendülünk, nincs gond.
6/17 anonim válasza:
16 evesem mindig menne;)
Mivel indokolja? Milyen helyekre jartok?
7/17 anonim válasza:
Én sem nagyon szeretek kirándulni, egyszerűen nem élvezem. Ha neki is magával a programmal van gondja, akkor szerintem otthon maradhat, mert ő nem fogja jól érezni magát, és lehet, hogy így a többiek hangulatát is elrontja. Keressetek más közös elfoglaltságot, ami neki is jó, és akkor mindenki jól jár :)
8/17 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kéne kényszeríteni.
9/17 anonim válasza:
Idén a 16 éves fiam nem jött el velünk nyaralni, két kisebb testvére van őket állatkert és ilyesmi érdekel, a fiamat pedig nem.Ezért nem érzem magam szar szülőnek , ekkora gyereket már nem lehet kényszeríteni, de kérte hogy jövőre tengerpartra menjünk oda szívesen eljön, úgy hogy kezdhetjük a spórolást.
10/17 anonim válasza:
Ha kényszeríted nem csoda hogy panaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!