Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik egész nyáron otthon vannak szabadságon, de a gyerekeiket a lehető legkésőbbi ideig lepasszolják bölcsödébe/óvodába?
Édesanyám óvónő,és ő sok ilyen példát lát.
Nekem személy szerint van egy anyuka ismerősöm,aki nagyon szimpatikus,ő és a férje is egész nyáron otthon vannak,sőt még a nagyobb testvér is (kb. 10 éves), a pici 3 évest pedig nap mint nap bedobják a bölcsibe egész napra.
A kisgyerek szemmel láthatóan nem érzi jól magát,egyedül van,magányos,haza szeretne menni.
Ha munkában lennének, vagy arra gondolnának,hogy a gyerek szokja más gyerekek társaságát,megérteném.
De biztos vagyok benne,nem ez áll a háttérben.
Ki mit gondol erről?
Miből élnek ha egyikük sem dolgozik?
Anyósom is óvónő, hasonló sztorikat hallok tőle... Aztán megkapargatva kiderül, hogy egyik "munkanélküli" anyuka otthonról dolgozik, csak az anyósom szerint nem munka; másiknál koraszülött ikrek vannak, heti 3x kell őket fejlesztésre vinni.
Engem is piszkált a lányom óvónője, mert veszélyeztetett terhes voltam és a lányom oviba járt - pedig ez nem is nyáron volt. 2x1 hetet kórházban feküdtem, nyilván oda is kellett volna vinnem a 4 évest.
Biztos van olyan is, aki otthon unatkozik és lepasszolja a gyereket, de közel sem olyan gyakori mint azt az óvónők elhitetik....
Most akkor nem dolgoznak vagy szabadságon vannak?
Engem is b..gattak az óvónők, miért adom be, ha egész nap otthon vagyok.
Csak azt nem reklámozták, hogy állandó éjjelesben dolgoztam. De ha úgy nézzük, minden nap otthon voltam ovi időben...
Barátnőm azért szekálták, mert a nagyi vigyázhatna a kicsire, vigyék el délben.
Igaz, menni alig tud,de otthon van...
Sajnos az itteni oviban azt tapasztaltam, hogy rohadtul útban vannak a gyerekek, az óvónők pedig a szülőket ellenségnek tekintik, akik direkt kicseszésből sózzák ràjuk a kölkeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!