S. O. S Milyen tünetek nyilvánulhatnak meg, a gyermekben, ha otthon állandóan feszült, ideges a légkör, kiabálást káromkodás hall a gyermek egész nap?
Nehéz kérdés. Szerintem minden gyerek máshogy reagálná le ezt a helyzetet. Lehet szorongó, visszahúzódó és pont az ellenkezője is, kezelhetetlen, szófogadatlan, agresszív...
El kellett volna mondani a szakembernek, hogy milyenek a körülmények, ő biztos meg tudta volna mondani, hogy ez okozhatja-e a bajt, vagy egyébként is fennáll, de az biztos, hogy nem jó ez a légkör senkinek!
patintsd le anyukádat vhogy, mert kikészíti az egész családodat..a gyereknek ez nagyon ártalmas, én simán el tudom képzelni, hogy minden tünet miatta van a gyereken...
de ha nem, és mégis van vmi nála amúgy is, akkor legalább kiderülne, és akkor meg végképp nyugalom kell hogy legyen körülötte...
sajnállak, és anyukádat meg el kéne vinni dokihoz, hogy szedjen vmit erre az idegbajra, de a gyerek legyen az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!