Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megutáltam a feleségemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?

Figyelt kérdés
A feleségem régen olyan volt, mint én. Ezért szerettem. Művészlelkű, nyitott a spontán ötletekre, pedantériamentes, nem foglalkozott a társadalmi konvenciókkal és még humorérzéke is volt. Tavaly szeptemberben munkahelyet váltott, azóta egy hivatalban dolgozik. Novemberben vettem észre rajta a változást. Nemcsak kívülről vette fel az undorító kiskosztümöt, de belülről is. Felvette azt a bizonyos "kis rendeske" stílust, amitől rosszul vagyok. Semmi spontán ötletben nincs már benne. Mindent elkezdett megtervezni. Jegyzetfüzetbe, naptárba ír fel mindent. Elkezdte érdekelni a külvilág véleménye (pedig azelőtt magasról tett rá, mint én). Kitalálta, hogy minden hónapban veszünk valamilyen háztartási kisgépet. (Ettől égnek áll a hajam, hülye elgondolás.) "Kis rendeske" módjára elkezdett felpakolni a facebookra képeket a családról, és ugyancsak a "kis rendeskék" szokása szerint nekiállt befőttet eltenni és lekvárt főzni (pedig korábban ilyen ökörségek eszébe sem jutottak). Mitől vált ilyen nyárspolgárivá? A kolléganői hatására? Mert úgy látom, az ő stílusukat vette át. A sok sótlan, unalmas hivatalnok liba stílusát. Az ilyen "kis rendeske" típusú feleségek a legborzasztóbbak, rémálmaimban se jöjjenek elő. A vagány, spontán ötleteket pártoló, kis dolgokra nem adó, laza, humoros csajokat szeretem. A feleségem ilyen volt, csak a sok sótlan libához asszimilálódott. Vissza tud még változni vajon?

2020. júl. 11. 13:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/151 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem érték számodra, mert technológiai kényelembe született neokomcsi hipszter vagy, aki úgy élvezi a fejlett világ javait, hogy nem is fogja fel, amit fellengzős szavakban megvet, anélkül mennyire nem tudna élni, létezni.

Ha Kongóba születtél volna, nem lennél ilyen sznob.

2020. júl. 11. 21:06
 62/151 A kérdező kommentje:
Szűnj meg, félművelt okoskodócska "kis rendeske", nem kívánok veled tovább kommunikálni. Nem vagyunk egy szinten. A szomszéd Mari nénivel sem tárgyalok a legújabb pszichológiai kutatásokról. Veled sem fogok tárgyalni a feleségem viselkedésbeli fordulatáról. Kevés a tudásod ahhoz, hogy átlásd és elemezhesd a problémát. Viszlát!
2020. júl. 11. 21:14
 63/151 anonim ***** válasza:
100%
Na, látod. Ez igaz. Nem vagyunk egy szinten. De már a feleségeddel szem szerencsére.
2020. júl. 11. 21:44
 64/151 A kérdező kommentje:
Szem, szem, szem. Fül, fül, fül. Száj, száj, száj.
2020. júl. 11. 21:52
 65/151 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell ehhez hozzátennem semmit. Mondom én, hogy egy gyerek értelmi színvonalán vagy.😃 Magad prezentálod ezt, érdemi mondandót adó tartalom hiányában egy szimpla autokorrekten rihegsz-röhögsz.
2020. júl. 11. 22:05
 66/151 anonim ***** válasza:
98%
Most komolyan gondolkodj racionálisan ha nem lenne elég pénzetek rendelgetni nem lenne rászorulva a feleséged hogy naponta elkészítse a vacsorátokat? Dehogynem! Vagy nem lennél te rákényszerülve hogy megcsinald napi szinten ha egyedűl lennél? Dehogynem! Valószínűleg megtehetitek hogy minden szempontból kényelmesen élhessétek az életeteket ami nem is baj mert miért ne rendelhetnétek bárhonnan bármilyen éltelt, vagy mehettek el étterembe. Ez mind rendben de van úgy hogy egy idő után esetleg már unalmas esetleg szeretné a másik a saját fantáziáját használni szeretne valami jót alkotni és mint a főzés számomra szintúgy művészet mint bármilyen művészeti ágazat miert ne élhetné ki ott magát a feleséged? Miert ne vágyhatna kicsit másra többre. Szerintem támogasd ezt az időszakot most nála és talán idővel majd eldönti pontosan mi is a jó neki, az utó a napi főzés vagy sokszor a semmittevés. Hagyd es engedd hogy szabad lehessen! Jó tanácsként szánom.🙂 Minden jót🙂
2020. júl. 11. 22:07
 67/151 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna, amiket írtam, nem írnál ilyen emeletes baromságokat. Hol írtam én olyat, hogy mi rendelgetünk bármit is? Sose rendeltünk semmit. Hol írtam olyat, hogy étterembe járunk? Nem szoktunk étterembe járni. A feleségem nem szeret se főzni, se sütni. Mindig panaszkodik utána, hogy milyen fáradt, mindig elmondja, hogy utál a gáztűzhely előtt táncikálni. De ezt fentebb le is írtam, ezt olvashattad. Csak azért kínozza magát ilyennel, hogy a kolléganői meg ne szólják. Egyáltalán nem tartja művészetnek a főzést. Szükséges rossznak tartja, de hősiesen kínozza magát vele a kolléganőitől való félelmében. Én meg nem szükséges rossznak, hanem szükségtelen rossznak tartom a főzést. Ennyi. Úgy mi értelme van a főzésnek, hogy végig ebédelés közben arról lamentál a feleség, hogy ez mennyire strapás, unalmas, értelmetlen tevékenység. Ebben igaza is van. Ezért mondom neki: - Persze, szívem, tényleg az. De akkor miért csinálod? Én nem várom el. Pont azt szeretném, hogy pihenj helyette. -
2020. júl. 11. 22:22
 68/151 anonim ***** válasza:
95%

Ilyenkor egy férfi elküldi a feleségét egy kád forró fürdőbe, vagy az ágyba, és főz neki ő vacsorát.

Persze, élhetsz junkfoodon is, a gyerekszintű szellemi érettségedhez ez illik.

Mondom, te minden válaszolót nagy pofával minősítesz, aki itt a legjobb szándélkal is írni merészel, de a való életben ezért már párszor orrba gyűrtek volna.

2020. júl. 11. 22:29
 69/151 A kérdező kommentje:
Én küldöm mindenhová, fürdőbe, pihenni, olvasni. De Ő NEM AKAR MENNI, te szellemi fogyatékos, ÉRTSD MÁR MEG VÉGRE!!!!! Ő AKARJA MAGÁT KÍNOZNI A TÁRSADALMI KONVENCIÓK MIATT. És fejezd be végre, mert egyre nevetségesebb vagy. NE ÍR VÁLASZT!!! NEM KELL, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. SZŰNJ MEG!
2020. júl. 11. 22:33
 70/151 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ideges abba tönkrelehet menni elég hamar. Nem mindenki olvassa végig a kommenteket mint latjuk elég sok sikerült. Én csak fentieket olvastam amit kiírtál.Arra reagáltam. Semmi rosszi indulat nem volt bennem. Tök mindegy nekem rendeltek vagy sem de ha nem főztök es nem rendeltek sem pedig étterembe nem jártok el sem tudom képzelni mit esztek. Abban igazad van ha panaszkodik közben akkor teljesen felesleges az egész. Valaki vagy szereti amit csinál vagy nem, de megfelelési kényszerből főzni és bármi egyéb dolgot tenni tényleg baromság.Lehet csak egy fellángolás ez most nála szerintem akkor hamar kialszik ez a láng és visszatér oda amit szeretet megszokott. Kiderül csak adj neki időt makd rájön mi a jó neki.🙂
2020. júl. 11. 22:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!