Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan rendeztétek szakítás után a felvett hiteleket?
Figyelt kérdés
Elhagyott a párom, nagy valószínűsséggel egy másik lány miatt. Viszont több mint 7 millio adosagunk van meg. Ebbol 1,5 ment kb a koltozésre többi az autora amit elvitt. Megbeszéltük hogy nem hagyjuk a másikat a bajba. Viszont még igy is lesz amit elvisz a házból és igy meg fordult a fejembe hogy mindenki fizesse ki minimum a saját nevére felvett összeget , az én nevemen van 2,300 000 környéke. Nem érzem ferrnek hogy van egy szép drága autónk ami már nem az enyém és fizessük meg 4 éven keresztűl kőzbe meg bele sem ülhetek már. De egyedűl sem szeretném hagyni a gondokkal. Szerintetek mi lenne a legegyszerubb megoldas?2020. máj. 7. 10:16
1/6 anonim válasza:
Szóval 5,5 milla elment az autóra, amit elvitt és még TE nem akarod cserben hagyni?
Kifizeted ami a neveden és a többihez semmi közöd.
A házból meg ne vigyen el semmit, mert így is te jártál rosszabbul.
2/6 A kérdező kommentje:
Eltelt 2 het es most ultem le atgondolni
2020. máj. 7. 10:31
3/6 anonim válasza:
Egy barátnőmék lakást vettek hitelre és úgy 8 év után szétmentek. Az exe maradt a lakásban és fizeti tovább a hitelt. Ez szerintem teljesen korrekt. Azt mondom, másfél millió ment el a költözésre, ki lakik most a lakásban? Az autó miatt felvett hitelt egyértelműen fizesse ő tovább, hisz övő lett. Ez nem egymás szarban hagyása, de miért fizetnéd a hitelt, ha nem a tied az autó?
4/6 A kérdező kommentje:
Ugy beszeltuk en maradok az albiba
2020. máj. 7. 11:50
5/6 anonim válasza:
Fizesd ki ami a neveden van, a többi az ő sara. Ha nem tudja fenntartani a drága autót, adja el és törlessze abból a hitelt.
6/6 anonim válasza:
Nekünk is volt egy közös autónk, amin volt még egy kis hitel. Nálam maradt az autó, én fizettem a hitelt.
Albérletben laktatok és 5 milliós autót vettetek hitelre, az azért nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!