Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megutáltam a feleségemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?

Figyelt kérdés
A feleségem régen olyan volt, mint én. Ezért szerettem. Művészlelkű, nyitott a spontán ötletekre, pedantériamentes, nem foglalkozott a társadalmi konvenciókkal és még humorérzéke is volt. Tavaly szeptemberben munkahelyet váltott, azóta egy hivatalban dolgozik. Novemberben vettem észre rajta a változást. Nemcsak kívülről vette fel az undorító kiskosztümöt, de belülről is. Felvette azt a bizonyos "kis rendeske" stílust, amitől rosszul vagyok. Semmi spontán ötletben nincs már benne. Mindent elkezdett megtervezni. Jegyzetfüzetbe, naptárba ír fel mindent. Elkezdte érdekelni a külvilág véleménye (pedig azelőtt magasról tett rá, mint én). Kitalálta, hogy minden hónapban veszünk valamilyen háztartási kisgépet. (Ettől égnek áll a hajam, hülye elgondolás.) "Kis rendeske" módjára elkezdett felpakolni a facebookra képeket a családról, és ugyancsak a "kis rendeskék" szokása szerint nekiállt befőttet eltenni és lekvárt főzni (pedig korábban ilyen ökörségek eszébe sem jutottak). Mitől vált ilyen nyárspolgárivá? A kolléganői hatására? Mert úgy látom, az ő stílusukat vette át. A sok sótlan, unalmas hivatalnok liba stílusát. Az ilyen "kis rendeske" típusú feleségek a legborzasztóbbak, rémálmaimban se jöjjenek elő. A vagány, spontán ötleteket pártoló, kis dolgokra nem adó, laza, humoros csajokat szeretem. A feleségem ilyen volt, csak a sok sótlan libához asszimilálódott. Vissza tud még változni vajon?

2020. júl. 11. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/151 anonim ***** válasza:
99%
Nm hiszem hogy rockzenész mert ők is szeretnek finomakat enni :)
2020. júl. 11. 15:26
 22/151 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz mert beporszívózlak :DD
2020. júl. 11. 15:27
 23/151 A kérdező kommentje:
18-as "kis rendeske" nénit szeretném megnyugtatni, hogy világ életemben utáltam a rockzenét, a komolyzenéért rajongok, és legboldogabb akkor vagyok, amikor esténként leülök a pianínóm elé játszani. "Kis rendeske" feleségemnek ez sem tetszik, ő szívesen el is adatná a pianínót, hogy összegyűlhessen neki egy autóra a pénz, de ebből nem eszik. Én szeretek zongorázni. A tömegközlekedést pedig biztonságosabbnak tartom, mint az autóval való suhangatást. Minek neki autó? Ja, tudom, mert a nagyszerű kolléganői is azzal járnak dolgozni.
2020. júl. 11. 15:30
 24/151 anonim ***** válasza:
92%
:D hihetetlen vagy. Ettől tényleg férfinak érzed magad,hogy ismeretlen embereknek szidod-hordod egy anonim oldalon az asszonyt? Soha egy percig sem szeretted, mondom, te csak azt szeretted, hogy volt belőled, a csodálatosból, hibátlanból, fantasztikumból még egy példány egy darabig.
2020. júl. 11. 15:33
 25/151 anonim ***** válasza:
36%
Jaa, hogy valami kisebbségi-komplexusa van az asszonynak, meg nem tartja magát "elég jónak". Most bekerült egy ilyen körbe,és el kezdte irigyelni a barátnői életét. Azt hiszem, mellettük a feleséged önbizalom-hiányos lett; mert most bekerült egy olyan körbe,ahol látja, hogy kinek mi mindene van; meg most valami "Amerikai álmot" akar megvalósítani. Szóval szerintem mostmár egyértelműen önbizalomhiány. És az a helyzet; hogy te ezt kívülről nem feltétlenül fogod tudni megoldani/meggyógyítani benne;hogy ne érezze kevesebbnek magát, mint a már régebben ott levő kolléganői.
2020. júl. 11. 15:35
 26/151 anonim ***** válasza:
95%
Neked sztem azt kellene megértened, hogy valószínűleg a feleséged sem igazából olyan, mint amilyennek megismerted, csak magányos volt, és hozzád idomult. Ez egy hülyeség, hogy jaj, nem volt szüksége barátra. Valószínűleg volt, csak annyira elvagy magaddal, hogy nem vetted észre. Lehet, hogy ez a tényleges személyisége. Ha nem tetszik, válj el, és csókolom.
2020. júl. 11. 15:35
 27/151 A kérdező kommentje:
Kedves 26-os, te nagyon jól látod. Pont erről van szó! Amitől mindig is undorodtam, az az "amerikai álom" volt. Ha filmeken ilyet láttam, rám jött a hányinger. Rendezett családi ház a külvárosban, vasárnap délután fűnyírás, vasárnap délelőtt illedelmes ruhában irány a gyülekezeti ház. Ebédre két fogás + desszert. Pfuj!!
2020. júl. 11. 15:38
 28/151 anonim ***** válasza:
99%
Kár h nem fogadtam nagyobb összegben arra, hogy én is le leszek kisrendeskézve. Na megyek porszívózok, aztán összedobok egy jó lekvárt.
2020. júl. 11. 15:40
 29/151 anonim ***** válasza:
99%
El kell válni es megvan oldva a problémád!
2020. júl. 11. 15:41
 30/151 anonim ***** válasza:
99%
Ahh de meghallgatnám a feleségedet, hogy mi az ő verziója amúgy.
2020. júl. 11. 15:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!