Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megutáltam a feleségemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?

Figyelt kérdés
A feleségem régen olyan volt, mint én. Ezért szerettem. Művészlelkű, nyitott a spontán ötletekre, pedantériamentes, nem foglalkozott a társadalmi konvenciókkal és még humorérzéke is volt. Tavaly szeptemberben munkahelyet váltott, azóta egy hivatalban dolgozik. Novemberben vettem észre rajta a változást. Nemcsak kívülről vette fel az undorító kiskosztümöt, de belülről is. Felvette azt a bizonyos "kis rendeske" stílust, amitől rosszul vagyok. Semmi spontán ötletben nincs már benne. Mindent elkezdett megtervezni. Jegyzetfüzetbe, naptárba ír fel mindent. Elkezdte érdekelni a külvilág véleménye (pedig azelőtt magasról tett rá, mint én). Kitalálta, hogy minden hónapban veszünk valamilyen háztartási kisgépet. (Ettől égnek áll a hajam, hülye elgondolás.) "Kis rendeske" módjára elkezdett felpakolni a facebookra képeket a családról, és ugyancsak a "kis rendeskék" szokása szerint nekiállt befőttet eltenni és lekvárt főzni (pedig korábban ilyen ökörségek eszébe sem jutottak). Mitől vált ilyen nyárspolgárivá? A kolléganői hatására? Mert úgy látom, az ő stílusukat vette át. A sok sótlan, unalmas hivatalnok liba stílusát. Az ilyen "kis rendeske" típusú feleségek a legborzasztóbbak, rémálmaimban se jöjjenek elő. A vagány, spontán ötleteket pártoló, kis dolgokra nem adó, laza, humoros csajokat szeretem. A feleségem ilyen volt, csak a sok sótlan libához asszimilálódott. Vissza tud még változni vajon?

2020. júl. 11. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/151 A kérdező kommentje:
Megérkezett egy "kis rendeske" és megvédte a "kis rendeskék" becsületét. Éljenek a "jó háziasszonyok", akiknek élete teljesítménye 20 ezer üveg befőtt, és a legnagyobb gondjuk a tésztaszűrés meg a rántáskevergetés.
2020. júl. 11. 15:05
 12/151 anonim ***** válasza:
94%

Voltak ezelőtt a munkahely előtt is a feleségednek barátai? Mert az furcsa; hogyha az új barátnők ilyen magas elvárásokat támasztanak elé; vagy nem is, caak a feleséged képzeli oda ezeket a nagy elvárásokat; ő meg (feleséged),

úgy érzi, muszáj ennek a szemléletmódnak behódolni.

2020. júl. 11. 15:05
 13/151 A kérdező kommentje:
A feleségem bohém, humoros, laza csaj volt, barátokra nem is nagyon volt szüksége, mert itt voltam én neki legjobb barátnak. Mindent együtt csináltunk. Most meg elindult egy elszürkülés felé vezető úton, kezd nyárspolgárrá válni.
2020. júl. 11. 15:09
 14/151 anonim ***** válasza:
99%
Nem lehet hogy arról van szó hogy kinyílt most előtte egy másik világ és nem csak azt szeretné hogy ebben csak Te légy benne? Miert baj ez? Talán csak kíváncsi egy más világra is es majd talán vissza tér hozzád ugyanúgy ahogy volt.
2020. júl. 11. 15:12
 15/151 anonim ***** válasza:
99%
Hát akkor főzzetek zenére :) Ne itt savanyúskodjál majd megunja hogy mindig fáradt hidd el, meglesz az a pár kép az utókornak és majd lenyugszik :)
2020. júl. 11. 15:14
 16/151 A kérdező kommentje:
De nem értékes az a másik világ. A nyárspolgári, szürke, jókisfiús-jókislányos, konvenciókat követő világban mi az érték? Semmi!
2020. júl. 11. 15:16
 17/151 anonim ***** válasza:
100%
Az az érték amit alkot és amiben hisz!
2020. júl. 11. 15:17
 18/151 anonim ***** válasza:
87%
Te mekkora egy éretlen, kretén kis gyökér vagy. :D nagyon be van csípődve nálad ez a "kis rendeske" kifejezés, azt hiszed mekkora forma vagy, hogy ezzel oltogatod minden mondatban kétszer, mert te ezt aztán mennyire kitaláltad a "kis rendeske" kifejezést. Gusztustalan egy gyomorforgató kis hülyegyerek lehetsz. Egyik napról a másikra élni és melegszendvicset zabálni aztán marha férfias dolog és életvitel. Keress magadnak egy tizenéves kis csitrit, akivel lehet spontán lazulgatni, ezt a nőt, aki meg végre felnőtt az élethez, engedd el, és akkor még ő is jó eséllyel talál magának egy normális, felnőtt férfit. Mi vagy te, valami elcseszett rockzenész? :D nevetséges vagy.
2020. júl. 11. 15:18
 19/151 anonim ***** válasza:
83%

18as vagyok még.

"A feleségem régen olyan volt mint én. Ezért szerettem."😂

Hatalmas zseni vagy, nem hiszlek el. :D Ezzel az egy mondattal mindent el is mondtál magadról.

2020. júl. 11. 15:20
 20/151 anonim ***** válasza:
90%
Itt egy tanya lehet akkor csak a megoldás számodra.🙂
2020. júl. 11. 15:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!