Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet megcsalás ha fèrjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet megcsalás ha fèrjem felvett egy stoppos nőt? Amúgy nem modta volna el ha nem tudom meg mastol.

Figyelt kérdés

2019. ápr. 8. 12:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
31%

Segített egy embernek... Meg miért kellett volna elmondania? Szerintem ez nem titkolásképpen,hanem azert nem monda,mert nem szükséges.

De,ha én értelmezem rosszul a kérdést és azt kérdezed,hogy megcsalhatott-e,akkor azt sosem tudni. Ferfi-nő egybe kerul,barmi lehet.

2019. ápr. 8. 12:25
 2/31 anonim ***** válasza:
Bármikor történhet megcsalás, amikor nem látod a párodat a saját szemeddel. Erre való a bizalom. Viszont ahol titkolózás van, ott nem lehet bizalom. Ha elmondta volna, zavart volna téged a dolog? Remélhetőleg nem. És ő miért nem mondta el? Miért gondolta, hogy titkolóznia kell?
2019. ápr. 8. 12:26
 3/31 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok.

De egyébként,ha elfogadsz egy saját gondolatot,én simán szexelnék stoppos nővel.

Legjobb hely az ilyenre az autó. A feleségem nem tudja meg,akkor nem fáj neki,nekem és a stoppos nőnek meg csak jó. Szóval benne van a pakliban és ezt nem rosszból mondom neked.

2019. ápr. 8. 12:28
 4/31 A kérdező kommentje:

Nem zavart egyáltalán.

Csak az idegesit hogy nem modott el mndent.

Amikor rákèrdeztem hogy milyen csaj volt azt mondta hogy anyummal egyidős lehet.

Aztán a vegèn kiderült hogy fiatal csinos nő/lány volt.+ mèg a szoknyája is felcsúszott mikor kiszált a kocsibol.

2019. ápr. 8. 12:41
 5/31 A kérdező kommentje:

Jah es a10 perces fuvarbol lett kb fèl óra.

Szerintetek?

2019. ápr. 8. 12:44
 6/31 anonim ***** válasza:
95%

Évtizedekkel ezelőtt, amikor még nem volt annyira rizikós felvenni egy stoppost, én is megálltam férfinek, nőnek. Úgy emlékszem hogy elmondtam a feleségemnek (ha nem is mindet), de nem állítom. Természetesnek vettem, hogy segítsek a rászorulón. Ma már nem igen állok meg senkinek és a benzinkútnál sem veszek fel senkit.

Én akkor sem látom megcsalásnak, ha a férj nem mondta el. Ha a fuvaron kívül más is volt, akkor az más tészta, de ilyet megcsinál/-hat stoppos hiányában is , nő is, férfi is.

F.

2019. ápr. 8. 12:51
 7/31 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem az ég óvjon bárkit egy ilyen féltékeny beteg hisztérikától, mint te, kedves kérdező.
2019. ápr. 8. 12:51
 8/31 anonim ***** válasza:
14%

Ha valaha szeretted a párod, akkor azonnal válj el tőle!

1000X jobbat érdemel, mint te!

2019. ápr. 8. 12:55
 9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. ápr. 8. 12:57
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, mivel nem ismerjük a stoppolás körülményeit, és azt sem hogy kicsoda a nő, így bár betegesen hangozhat, de prosti is lehetett. De az is lehetett hogy igaza volt, és (ha volt kocsija a nőnek is) megnézte hogy mi a baja a járgánynak.
2019. ápr. 8. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!