Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet megcsalás ha fèrjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet megcsalás ha fèrjem felvett egy stoppos nőt? Amúgy nem modta volna el ha nem tudom meg mastol.

Figyelt kérdés

2019. ápr. 8. 12:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ez nem arrol szól hogy ki mennyire fèltèkeny hanem az őszintesègről.
2019. ápr. 8. 13:04
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy túl negatív vagyok, de nekem is a prosti jutott eszembe... Bocsi...
2019. ápr. 8. 13:11
 13/31 A kérdező kommentje:

Nyáron kora dèlután forgalmas helyen nem hinnèm hogy pristi lenne?

Az ilyenek eldugoot helyen vannak nem ?

Pl.:város szèlèn

Nem pedig benzikúton,mert ez ott törtènt.

2019. ápr. 8. 13:16
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Honnan veszed, hogy stoppos volt? Jó duma...
2019. ápr. 8. 13:23
 15/31 anonim ***** válasza:
87%

A benzinkutakon is hemzsegnek a prostik, még ha te vagy olyan kis butuska, hogy nem tudsz róluk, igaz, ők diszkréten teszik a dolgukat. :)

Egy-egy külföldi kamionos igencsak jól fizet, a kúzon sok is van belőlük, plusz a tisztálkodás is megoldható előtte/utána. Aki akarja, megtalálja a "stoppos" lányokat, hidd el. :)

2019. ápr. 8. 13:25
 16/31 anonim ***** válasza:
13%

"A kérdező kommentje:Ez nem arrol szól hogy ki mennyire fèltèkeny hanem az őszintesègről." Igazad van!!!! Pici pontositással: A féltékenység könnyen megöli az öszinteséget!!!!

Kérdésedre: Igen, lehet megcsalás. De az is lehet megcsalás ha egy házbol egyszerre jön ki egy csinos növel. Szoval nagyon vigyázz!!!! mindenhonnan leselkedik rád a veszély!! Éberség! éberség! éberség!

2019. ápr. 8. 13:33
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én ott kezdeném, hogy honnan jött az info, hogy stoppos volt a nő?

Valamiért nekem ez a történet úgy tűnik, mintha valaki látta volna a párodat az autóban egy nővel és ezt elmondta neked, mire te kérdőre vontad. Erre jött a válasz, hogy a nő stoppos volt és ő szimplán emberi figyelmességtől vezérelve elvitte a nőt.

Nem történt még velem ilyen és nem is fog, de ha az én párom azzal állna elém, hogy látták, amint egy másik nőt furikázok és pl. menteni akarnám az irhámat, valószínűleg én is azt hazudnám, hogy stoppos volt.

2019. ápr. 8. 13:42
 18/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolso igen
2019. ápr. 8. 13:55
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, így már eléggé más a történet. Sanszos, hogy nem feltétlen igaz a történet.
2019. ápr. 8. 14:07
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha jól értem a történetet, egy ismerősöd látta a férjedet egy másik nővel, aki fiatal, csinos és felcsúszott szoknyával szállt ki a kocsiból. Mikor pedig te erre rákérdeztél nála, azt mondta, hogy csak egy stoppos volt és amúgy is, anyukád korabeli.

Na hát ha így történt, gyanús, hogy a stoppos történet nem igaz és tényleg van vmi a háttérben.

2019. ápr. 8. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!