Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy reagálnátok ha rányitnátok a férjetekre amikor egy idős nagymam korú asszonnyal szexxel? Vele csal meg?
Figyelt kérdés
Ti adtok magatokra, és korotokhoz képest jól néztek ki?
Beszólnátok valamit?
43n
2019. ápr. 4. 13:22
1/11 anonim válasza:
Nekem aztán édesmindegy lenne, hogy egy nagymamával vagy ha egy 20 éves lánnyal csalna meg, de még az is, ha férfival. Nem rendeznék jelenetet, semmi ilyesmi, de részemről az lenne a házasság vége. Én csak annyira tartom jól magam, hogy simán beleférek a 10 évvel ezelőtti ruháimba (egy pár alig használt darab még megvan) és 32 éves létemre minden héten legalább háromszor elkérik boltban a személyim, de ez édesmindegy a kérdés szempontjából.
2/11 anonim válasza:
Nem nőként, de...
"Ez legalább megmagyarázná, hogy miért kapott rá a farhát-pörköltre az utóbbi időben"
Heh :D
3/11 A kérdező kommentje:
Egyértelmű a válás, arra a pillanatra lennék kiváncsi amikor rájuk nyitjátok az ajtót hogy...
2019. ápr. 4. 13:31
4/11 Izabella220 válasza:
Hát biztos a férjem kapna egy sallert hirtelen,de am az a legjobb ha lenézően nyugtázod,és közlöd a mai nap takarísd el magad a házunkból.
5/11 Izabella220 válasza:
Jah és hozzátenném,hogy végre olyannal vagy aki hozzádvaló,én mindig is túl jó volgam neked,meg sem érdemeltél,ez a te szinted.
7/11 A kérdező kommentje:
Hogy mit mondanátok?
En n birtam szó nelkül mwgállni, és megkérdeztem, hogy ilyen dzsabbára fanyalodsz? Fhuuuj.
Tudom hogy nem kellett vilna megszólalni de hat nem birtam ki.
2019. ápr. 4. 14:32
8/11 anonim válasza:
Lehet pénzért csinàlta,hogy ajándékot vegyen neked
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem??
Ezen te is nevetnél.
Ridegtartásin voltam...
Ez meg mennyi penzt elnözött.
Meg kirandulni is vitte őket, meg wellneselni.
2019. ápr. 4. 15:37
10/11 anonim válasza:
1. Remélem valami jó sütit hozott.
2. Mondanám férjemnek, hogy ezt az iramot amit a néni követel talán ő is tudja hozni...gratulálnék neki. Nyilván válnék is. Nem azért, mert nénivel, hanem szimplán a csalás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!