Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha kiderülne, hogy a pasitok más csajra ráír instagramon akit nem ismer, hogy szia hogy vagy?
Számomra egyértelmű lenne a helyzet, ismerkedni akar, és ez nekem természetesen nem tetszene. De azért attól,hogy mindezt tudom, rákérdeznék,hogy mégis mit is akar? Legalább érezze magát kellemetlenül...
Egyébként a döntésem a továbbiakról attól függene,hogy mióta vagyunk együtt, és mennyire bíztok meg Benne. Ha nemrég, és kétséges,hogy hűséges típus szakítanék, hiszen tovább biztos,hogy nem tudsz megbízni Benne.
Ha régóta vagytok együtt érdemes kitárgyalnotok miért is vágyik másra.
Ennyi kreativitással, "szia hogy vagy?"
Nem kell félni, nem igen lesz nő aki alá feküdne.
Vagy csak érdekelte, hogy hogy van, mert régről ismeri? Esetleg unatkozott és próbált valamit kezdeni magával.
Én azt se tudom, hogy van -e instagramja a barátnőmnek. Annyit tudok, hogy nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!