Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy reagálnátok, ha férjetek/barátotok megpaskolná egyik nő ismerősének a fenekét?
Paradoxon, nem lenne a férjem :D
Szokásom mondani, nem a disznóólba kell válogatni ;)
Vagy csak lemaradt a szo vegerol egy betu, a gyengebb leutes miatt? :D
Ha fele olyan okosak lennetek, mint hiszitek magatokat, v csak fele ennyire lenne idotok unatkozni, mar orvosi diplomatok lehetne...:D
én kezdtem okításba, sajnálom, hogy veled csinálom aki amúgy helyesen írsz de felrobbant az agyam..
van egy személy akit heti x órában hallgatok és egyszerűen random alkalmazza a két féle módot
Édes istenem, súlyosak vagytok.
Azt hiszitek hogy tényleg ezen múlik a saját kapcsolatotok komolysága :-)
Nevetséges, komolyan mondom :-) Ez a sok idealizmus és kisajátítási és birtoklási vágyatok teszi tönkre a saját idegrendszereteket is, nem hogy másét :-)
Tudom a nők egymást egy kanál vízben ..... :-)
Régebben, ha ilyet tapasztaltam a bnőm és mondjuk egy másik lány között aki épp velünk volt, na ott volt vége és mindkettőt otthagytam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!