Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?
Akkor azért volt ott valami jó is.🙂 Sajnálom azért hogy végül el kellett menned. De biztosan minden okkal történt, történik az életünkben.🙂
Mostmár nem tartalak fel nálam egy óra elmúlt.😂 Gondolom nálad is. 😂 Maradnék még de mielőtt ébresztem a reggel a gyermekeimet addig kicsit pihennék is hogy legyen sok energiám majd hozzájuk.😊 Szép estét es szép álmokat Neked.🙂 Remélem minden helyre jön az életedben és a feleséged is vissza talál hozzád.🙂
Egy fontos részletet kihagysz. Azért nem megy fürdőbe, vagy pihenni, mert TE _nem csinálod meg helyette_, ő pedig nem akar egész életében melegszendvicsen élni, mint egy igénytelen kamasz.
"Neki két kisebb testvére van, azzal telt az egész gyerekkora, hogy rájuk kellett vigyáznia. Ő vitte őket óvodába, iskolába, kamaszlányként ő járt szülői értekezletekre, mert drága anyósom, apósom (csodálatos lelkek) nem törődtek a gyerekeikkel, csak festegettek a műteremben. Ha megszállta őket az ihlet, napokig nem aludtak, nem ettek, a gyerekeikről megfeledkeztek, csak a "témának" éltek, a festményen dolgoztak."
Erősen elgondolkodtató most itt már, hogy a kérdező csak trollkodik. Ilyet épp mentálhigiénével nem lehet írni.
Ő nagyon boldogan élne melegszendvicsen. És nem azért nem megy fürdőt venni vagy olvasni, mert én nem csinálom meg helyette. Nem engedné, hogy én csináljam, mert a kolléganőinél is az az alapképlet, hogy a feleség izzad a gáztűzhely előtt, ez a hagyományos "kis rendeske" szerep része. De ő utál főzni, csak éppen a kolléganőihez való hasonulás jegyében csinálja. Így töltheti be a munkahelyi társai által is megélt "kis rendeske" szerepet.
Szegény fickó csak jön értetlenkedve és csak vitatkozik. Nem érti meg, hogy a feleségem részéről ez nem egy boldog szerepbetöltés, hanem egy utált szerep kényszerű felvétele. Ő kifejezetten utál, gyűlöl főzni, nem is szereti a rakott krumplit. Be is vallotta. Szívesebben enne melegszendvicset. De a munkahelyi közege miatt - saját kedve és meggyőződése ELLENÉRE - felvett egy testidegen szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!