Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megutáltam a feleségemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?

Figyelt kérdés
A feleségem régen olyan volt, mint én. Ezért szerettem. Művészlelkű, nyitott a spontán ötletekre, pedantériamentes, nem foglalkozott a társadalmi konvenciókkal és még humorérzéke is volt. Tavaly szeptemberben munkahelyet váltott, azóta egy hivatalban dolgozik. Novemberben vettem észre rajta a változást. Nemcsak kívülről vette fel az undorító kiskosztümöt, de belülről is. Felvette azt a bizonyos "kis rendeske" stílust, amitől rosszul vagyok. Semmi spontán ötletben nincs már benne. Mindent elkezdett megtervezni. Jegyzetfüzetbe, naptárba ír fel mindent. Elkezdte érdekelni a külvilág véleménye (pedig azelőtt magasról tett rá, mint én). Kitalálta, hogy minden hónapban veszünk valamilyen háztartási kisgépet. (Ettől égnek áll a hajam, hülye elgondolás.) "Kis rendeske" módjára elkezdett felpakolni a facebookra képeket a családról, és ugyancsak a "kis rendeskék" szokása szerint nekiállt befőttet eltenni és lekvárt főzni (pedig korábban ilyen ökörségek eszébe sem jutottak). Mitől vált ilyen nyárspolgárivá? A kolléganői hatására? Mert úgy látom, az ő stílusukat vette át. A sok sótlan, unalmas hivatalnok liba stílusát. Az ilyen "kis rendeske" típusú feleségek a legborzasztóbbak, rémálmaimban se jöjjenek elő. A vagány, spontán ötleteket pártoló, kis dolgokra nem adó, laza, humoros csajokat szeretem. A feleségem ilyen volt, csak a sok sótlan libához asszimilálódott. Vissza tud még változni vajon?

2020. júl. 11. 13:28
 131/151 anonim ***** válasza:
84%

"A 126-os válaszadónak tökéletesen igaza van. Ez a kötekedés, amit a 127-es (honvédaltiszt) művel, már tényleg beteges. A magánéletünk legprivátabb ügyeit (szexuális együttléteink gyakorisága stb.) nem vele kívánom megtárgyalni."

Minden alkalommal újabb fényességét csillantod meg önimádatodnak.:D

Belemagyarázással igazat adatsz magadnak egy másik válaszoló által, aki ráadásul engem megelőzően írt.

"Bár látom, roppant kíváncsi erre is."

Roppantul megragadtad az írásomban a lényeget. Vagy továbbra is súlyos személyiségtorzulással érzékeled a környezeti ingereket, vagy szándékosan karikaturizálod a válaszaimat a dehonesztálás célját kiszolgálva.

De őszintén szólva - szerintem a kérdező csak unatkozik. Szórakozást keres. És talán ennek rejtett üzenete, hogy a kulcsszavak közé is a humort tette be a kettő közül egynek.

Nem annyira explicit, hogy ne lehessen kimagyarázni, de éppen elég szembeötlő, hogy sok kézenfekvő szó közül miért pont erre esett a választás.

2020. júl. 14. 17:27
 132/151 A kérdező kommentje:
Jézus, a beteg agyú fickó csak nem nyugszik. Vergődik tovább. Mikor fog leállni vajon? Nem veszi észre, hogy nem kívánok vele vitába szállni, akárhogy is provokál?
2020. júl. 14. 19:32
 133/151 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, én is picit hasonló vagyok stílusra, mint Te, viszont van pár barátom.

Az irodás/multis meló meg ilyen, ha nem alkalmazkodsz, kitúrnak, Te meg tarthatod el az asszonyt. Örülj annak, hogy korona ide vagy oda, de van munkája, mert rengetegen elvesztették.

Nekem nagyon az az érzésem, hogy Te az a típus vagy, aki szereti a saját ízlésére formálni az embereket, úgyhogy lehet, Neked nem párkapcsolat kell, hanem egy Barbie-baba, akit kedvedre öltöztethetsz, kedvedre való tulajdonságokkal ruházhatod fel.

Megkérdezhetem, te mivel foglalkozol? Mert ha dolgozol, ott is kell alkalmazkodni, még ha itthonról is teszed.

2020. júl. 22. 19:47
 134/151 anonim ***** válasza:
98%
Olvasva, milyenek voltak anyósodék szülőnek, nem csodálom, hogy inkább a nyárspolgári létre vágyik, amikor bekerül egy ilyen körbe meg lehet, nem véletlenül kereste. És mivel nem voltak barátai, fogalma sem volt arról, hogy lehet másképp is csinálni.
2020. júl. 22. 20:20
 135/151 anonim ***** válasza:
98%
Mi baj van a befőttel meg a lekvárral? Most már az is baj, ha egy nő házias?
2020. júl. 22. 22:04
 136/151 anonim ***** válasza:
85%

Neeee! Hehe! Ezek alapján az étkezési szokásotok nem volt normális ha most kezdett el normálisan főzni. Egyébként a tulajdonságok amiket leírtál inkább paraszt lányos lenne nem? Miért probléma hogy minden hónapban vesz egy háztartási gépet, vagy főz normálisan, lesz tartalékotok, úgyis jön majd a járvány második része, akkor hogy fogod áldani a feleséged, hogy nem az üres hűtőt nézitek, mert ézt és ezt nem lehet kapni a boltban, hanem amit most megtanult azt majd hasznosítani tudja kreatívan hogy oldja meg a problémát. :'D

Tényleg ez a legnagyobb problémád öcsém? :D

A feleséged ugyanúgy vagány csaj maradt csak elkezdték érdekelni a főzős dolgok!

Ahelyett hogy örülnél.

Az egy dolog hogy foglalkozik a kollégái véleményével, hidd el ha majd nem tetszik neki akkor majd szól!

2020. júl. 23. 12:34
 137/151 anonim ***** válasza:
97%

Hát bazmeg nem vagy semmi. Ilyen hisztis embert. Nem hogy örülnél hogy van ki főtt ennivalót csinál a béledbe pf... és nem a melegszenyót zabálod,látom a tápanyag nem sok benned, azért nem fejlődött ki az ép elméd.

És a rendes barátnőd még befőttet is csinál???

Ekkora idiotát hogy melletted van.

Ezeket egy normális férfi értékelne.

138/151 anonim ***** válasza:
95%
*ezt
 139/151 anonim ***** válasza:
90%
Én nem olvastam el mindent, de ahogy itt olvasgatok egy két belinkelt idézetet tőled érdekes lehet a házasságotok. Szerintem inkább értékelni kéne a feleséged, talált magának egy új hobbit, ami neked is jó, csak észre kéne venni. Hehe
2020. júl. 23. 12:38
 140/151 anonim ***** válasza:
100%
Mit szoktatok közösen csinálni Kérdező, ami bohém, meg rendkívüli, meg spontán? Mik a hobbitok?
2020. júl. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!