Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?
"A 126-os válaszadónak tökéletesen igaza van. Ez a kötekedés, amit a 127-es (honvédaltiszt) művel, már tényleg beteges. A magánéletünk legprivátabb ügyeit (szexuális együttléteink gyakorisága stb.) nem vele kívánom megtárgyalni."
Minden alkalommal újabb fényességét csillantod meg önimádatodnak.:D
Belemagyarázással igazat adatsz magadnak egy másik válaszoló által, aki ráadásul engem megelőzően írt.
"Bár látom, roppant kíváncsi erre is."
Roppantul megragadtad az írásomban a lényeget. Vagy továbbra is súlyos személyiségtorzulással érzékeled a környezeti ingereket, vagy szándékosan karikaturizálod a válaszaimat a dehonesztálás célját kiszolgálva.
De őszintén szólva - szerintem a kérdező csak unatkozik. Szórakozást keres. És talán ennek rejtett üzenete, hogy a kulcsszavak közé is a humort tette be a kettő közül egynek.
Nem annyira explicit, hogy ne lehessen kimagyarázni, de éppen elég szembeötlő, hogy sok kézenfekvő szó közül miért pont erre esett a választás.
Kérdező, én is picit hasonló vagyok stílusra, mint Te, viszont van pár barátom.
Az irodás/multis meló meg ilyen, ha nem alkalmazkodsz, kitúrnak, Te meg tarthatod el az asszonyt. Örülj annak, hogy korona ide vagy oda, de van munkája, mert rengetegen elvesztették.
Nekem nagyon az az érzésem, hogy Te az a típus vagy, aki szereti a saját ízlésére formálni az embereket, úgyhogy lehet, Neked nem párkapcsolat kell, hanem egy Barbie-baba, akit kedvedre öltöztethetsz, kedvedre való tulajdonságokkal ruházhatod fel.
Megkérdezhetem, te mivel foglalkozol? Mert ha dolgozol, ott is kell alkalmazkodni, még ha itthonról is teszed.
Neeee! Hehe! Ezek alapján az étkezési szokásotok nem volt normális ha most kezdett el normálisan főzni. Egyébként a tulajdonságok amiket leírtál inkább paraszt lányos lenne nem? Miért probléma hogy minden hónapban vesz egy háztartási gépet, vagy főz normálisan, lesz tartalékotok, úgyis jön majd a járvány második része, akkor hogy fogod áldani a feleséged, hogy nem az üres hűtőt nézitek, mert ézt és ezt nem lehet kapni a boltban, hanem amit most megtanult azt majd hasznosítani tudja kreatívan hogy oldja meg a problémát. :'D
Tényleg ez a legnagyobb problémád öcsém? :D
A feleséged ugyanúgy vagány csaj maradt csak elkezdték érdekelni a főzős dolgok!
Ahelyett hogy örülnél.
Az egy dolog hogy foglalkozik a kollégái véleményével, hidd el ha majd nem tetszik neki akkor majd szól!
Hát bazmeg nem vagy semmi. Ilyen hisztis embert. Nem hogy örülnél hogy van ki főtt ennivalót csinál a béledbe pf... és nem a melegszenyót zabálod,látom a tápanyag nem sok benned, azért nem fejlődött ki az ép elméd.
És a rendes barátnőd még befőttet is csinál???
Ekkora idiotát hogy melletted van.
Ezeket egy normális férfi értékelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!