Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?
"Ő kifejezetten utál, gyűlöl főzni, nem is szereti a rakott krumplit. Be is vallotta. Szívesebben enne melegszendvicset. De a munkahelyi közege miatt - saját kedve és meggyőződése ELLENÉRE - felvett egy testidegen szerepet."
Na, itt már eléggé kerekíted a történetet, újabb részleteket toldva az alapokhoz, a századik hozzászólásnál felmerülve. Érdekes volna a másik felet is hallani ugyanezek kapcsán.
Az itt neked író egy másik válaszolónak is felhívtam a figyelmét a torz személyiségedre, mivel ő csak utólag csatlakozott be, és nem látta az eddigi írásaidat. Mint neki is megírtam, a nőt sajnálom, mert a nárcisztikus személyek borzasztó udvariasak és kedvesek tudnak lenni, de ha elvesztik a figyelem központi szerepét, és nem rajong értük az adott áldozat, rémmé változnak. Ezzel tartják érzelmi rabságban az instabil lelkivilágú, gyengébb embereket. Ez a nő vélhetően ilyen.
Ezért kívánom, hogy mielőbbi válás után találjon egy őt nem tönkretevő embert.
Aki szereti őt, az nem dehonesztálva minősítgeti és emberi méltóságában megalázza az ambíciói miatt, miközben szembe negédeskedik vele "szivem így, szivem úgy", hanem úgy kínálja fel a fürdőt és a pihenést számára, hogy közben ő főz helyette.
De mi a francért tartod te a cukros-szirupos nyárspolgári életet olyan jónak, te 103-as??? Mi a jó benne? Neked lehet, hogy jó, de fogadd el, hogy másnak nem jó. Más csak röhög rajta.
Cukrozott takonyban úszó élet, befőttek, főzés, fűnyírás - ezt élje az, akinek kedve van hozzá. De akinek NINCS, azt nem kényszerítse rá senki. Nekem nincs hozzá kedvem. A feleségemnek sincs. Csak ő félelemből próbál igazodni, hogy ki ne vesse magából a társadalom (pontosabban a munkahelyi közeg).
És csak a saját nótáját fújja. Hogy a férj főzzön a felesége helyett. Ötvenszer leírtam, hogy azt nem engedné a feleség, mert a kolléganői is maguk főznek, és ő a kolléganői fénymásolataként szeretne élni. A hagyományos nőszerepet akarja magára erőltetni. A facebookra a saját produktumát akarja kipakolni, a saját rakott krumpliját, nem az enyémet. Mert ha nem a sajátját pakolná ki, akkor nem tudna a kolléganői szemében respektust kivívni.
De ez a szerencsétlen férfi, aki áldozatosan főzicskél a kis menyasszonyának, csak ugyanazt ismételgeti folyton, mint a gyp-s gyerek. Nem lát a mélyre. Valószínűleg szíven találta, hogy az általa jónak tartott nyárspolgári élet a szememben nem jó, és semmibe veszem a hagyományos középosztályi értékeket. Százszor leírtam, hogy a feleségem utál főzni, de ezt el sem olvasta. A feleségem utálja a főtt kaját is. A szerencsétlen szakács férfit ez sem érdekli. Csak ismételgeti a saját szövegét. Hogy a szegény feleség végre "alkot" és "magára talált". Röhej ez a szakács fickó.
"Ötvenszer leírtam, hogy azt nem engedné a feleség, mert a kolléganői is maguk főznek, és ő a kolléganői fénymásolataként szeretne élni"
Ezt csak te írod. De kísérletet nem tettél rá.
"Valószínűleg szíven találta, hogy az általa jónak tartott nyárspolgári élet a szememben nem jó"
Látod, egy igazi, esszenciális megjelenésű nárcisztikus vagy. Azt gondolod, hogy számít a véleményed? Hogy adok rá? Hogy ehhez bárki is értéket köt? Vagy érzelmeket vált ki valakiből?
Nem vagy fontos, fogadd el... Ha nem is tudsz kiszakadni ebből a gondolatvilágból.
"Százszor leírtam, hogy a feleségem utál főzni, de ezt el sem olvasta."
Kevesen szeretnek. De az előnyeit igen. Remélem, azért nem három hétig hordasz egy ruhát mosás nélkül, mert senki sem szeret mosni. Bár ilyesmi karakterű ember képe jön át a soraidból. "Művészlélek."
"A feleségem utálja a főtt kaját is."
Na, ezt viszont már kifejezetten te sarkítod a századik komment _után_ először abból, hogy lájkokért főz, utána abból, hogy utál főzni, majd utána hogy utálja a rakott krumplit, most odáig, hogy utálja a főtt kaját. Könnyen bebuktatod magadat, hogy egyre jobban élezed a történetet az eredeti mivoltából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!