Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megutáltam a feleségemet, mert felvett egy olyan stílust, amitől kiráz a hideg. Hiába szembesítem azzal, hogy ez a stílus nem nyerő a kapcsolatunkban, nem érti. Vissza fog még változni valaha?
Na és mondd csak: miért hajoltatok meg a társadalmi konvenciók előtt, és léptetek házastársi kapcsolatba?
Ott is melegszendvics volt, remélem. Vietnámi papucsban mondtátok ki az igent, és halászgatyában?
Azért a fültágítót és a svájci sapkát nem viselted legalább közben, nyugtass meg.
Férfi vagyok, te nagypofájú gyökér.😄
Bár az igaz, hogy a konyha az én terepem az otthonunkban, merthogy én sem akarom, hogy a menyasszonyom robotoljon benne még munka után, és házi cselédként kiszolgáljon engem a konzervatív női szerep betöltésével, de azt sem, hogy emiatt ne vacsorázzon rendesen esténként. Ígyhát főzök. Változatosan és egészségesen.
Én tettekkel segítem a szerelmemet, te csak üres, szavakban élő gesztusokkal. Remélem, hogy bohém stílusodat ebben is megtartva, sosem szaporodsz.
A feleségednek pedig remélek egy mielőbbi válást, az ő érdekében, és hogy talál egy normális szerelmet az életében.
Nincs autóm.
Azért válást kívánok neki, mert csak visszahúzod őt a személyisége fejlődésében, nem fogod fel, hogy nem maradhatsz örök életedre hülyegyerek, ő fejben megérett közben, felnőtt, elhaladva melletted, és te ebben próbálnád meg lerántani a magad komfortérzetéért, önző, énközpontú, a világot - benne a feleségedet is - csak a kiszolgálódként értékelő nárcisztikus ember vagy, aki, amint a rajongás elvárt kielégítését nem kapja meg a feleségétől, megutálja őt is.
És mivel az írásaid alapján arra nincs komoly remény, hogy megváltozz, és megérj a feleséged értelmi szintje mellé, ezért, hogy visszahúzva és gátolva általad ne legyen, inkább válást kívánok neki. Nem ellene, őérte. Van az a helyzet, amikor ez a jó kívánság.
Hogy veled mi lesz, az igazából nem érdekel (milyen érdekes, hogy most sem aszerint közelítetted meg a válaszodban a kérdést, hogy neki, vagy akár _nektek_ mi a jó, hanem személy szerint _neked_ nem kívántam vele úgymond "helyeset" a jövőre, más fel sem merült benned, ezt kérted számon rajtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!