Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoztam bajban vagyok?
Negyvenes évei közepén járó férj és családapa vagyok. Normális egzisztenciával, jó körülményekkel. Viszont két napja a viselkedésem 180 fokot vett. Nem érdekel a lányom, sem a feleségem. nem tanultam vele otthon, hagytam egész nap játszani a gépen, amikor hazajött a feleségem, elküldtem a francba amikor megkérdezte, mit csináltunk egész nap. Eljöttem otthonról, és marhára nem érdekel hogy mi van velük, konkrétan leszrom.
Ezzel szemben elkezdtem inni, pedig sosem ittam. Állandóan azon jár az eszem, hogy nőt kell szereznem. Kivettem 500EFt-ot a számlánkról, és el akarom verni nőkre. Fejest akarok ugrani a gátlástalan szexbe, és nem érdekelnek a következmények.
Ha a családomra gondolok, akkor csak dühös leszek, látni sem akarom őket.
Az a baj, hogy egy egyik pillanatról a másikra jött, semmi előjele nem volt.
A libidóm az egekben, és elég agresszív is lettem emellett. Az autóvezetésben mindig betartottam a szabályokat, most meg ordibálok másokra, ledudálok mindenkit. A boltban ha valaki rám néz, megkérdezem hogy van valami gondja? Szeretné ha lenne?
Teljesen kifordultam önmagamból!
Düh, libidó, agresszió. Mit csináljak? A telefont senkinek nem veszem fel, engem senki se ráncigáljon, nem csinálok meg senkinek semmit.
A kérdésem komoly, teljesen el van durranva az agyam!
Nem tudom hogy beszéltünk már vagy sem, biztos igazad van. Ami a lényeg, az elmúlt két estém nagyon, nagyon, nagyon extrás volt! Abban viszont 100%-ban igazad van, hogy bármennyi nővel is lehetek vagy leszek, nem megcsalás kategória. Én is ezt érzem. Nekem nem hogy lelkiismeret furdalásom nincs, hanem többet és többet akarok!
Valaki nagyon jól írta, hogy a rossz szex nem szex. Ráadásul ha még ritka is, azt így ebben a formában még jegyezni sem érdemes, szóval Mrs. 85% felesleges a szavakon lovagolni. Köszönöm kedves normális hangnemben hozzám szóló, nem fogok inni, eddig sem ittam, aztán rájöttem hogy nem is bírom az italt. Ez a két nap már nagyon kellett, kicsikével szebbnek látom a világot.
23 évet nem lehet kibírni szex nélkül? Dehogy nem! Csak max a végére erősen nyomokat hagy benned!
A viszonzatlan szerelemmel sincs akkora bajom, ha az nem párosul frigiditással. Szexkapcsolat? A munkámból adódóan, sokszor már azt sem tudom hol kelek fel reggel. Esélytelen, de esélytelen azért is, mert én ismerkedni szeretek, a felszínes semmitmondó kapcsolatokban sosem voltam jó. Elváljak? Mégis minek? Mitől lesz az nekem jó? Így legalább az életem egy része rendezett. Szex így sincs, na akkor meg pláne nem lenne. Azért legyünk már tisztába azzal, hogy egy elvált 40-es férfi értéke valahol nulla és kettő között van a 10-es skálán. Főleg gyerekkel. A másik oldalról meg én sem szeretnék csak azért összeállni valakivel, hogy ne legyek egyedül, és hátha, hátha lesz szex. Itt még meg sem említettem a kölcsönös szimpátiát, a kölcsönös testi vonzalmat.
Egyéb iránt volt egy ilyen próbálkozásom, de a kedves hölgy szépen el is cseszte, úgy ahogy csak lehet. Szóval köszönöm, ezt inkább nem erőltetném.
Ha már megcsalás. Én is elítélem azokat, akik a szerető, gondoskodó és odaadó párjukat megcsalják. Akik otthon mindent megkapnak, de ennek ellenére ők akkora királyok, hogy máshol is jólaknak. Ellenkező esetben viszont nem az a megcsaló aki félremegy, hanem az, aki belehajtja a párját ebbe a helyzetbe. Hát marhára nem szórakoztató és marhára nem kényelmes, akárki akármit is gondol!
A feleségem legutóbbi megnyilatkozása a szex témában: ne gondoljam azt, hogy van nő akit élvezettel tölt el az, hogy a férfi használja a testét. Nem arról ábrándoznak a lányok, hogy majd 30-40 évesen egy férfi azzal kínozza őket, hogy a farkát ki-be húzogassa bennük. Ez az egész a média műve, ami a nőket egy szex rabszolgának állítja be! A nőket a hányinger kerülgeti, amikor egy büdös fszt kell a szájába tudni, és ki kell elégíteni a férfi minden perverz kívánságát. A szex nem más, mint a nők totális megalázása. Na meg ehhez hasonló gondolatai voltak. Ja, meg az is milyen undorító, amikor egy férj azt hiszi hogy a felesége valami dugható lotyó, és esténként próbálkozik a szexszel. A csinos nők jól teszik, ha nem adják oda magukat, a kövér és a csúnyák meg csak kényszerből fekszenek be a pasik alá, hogy ezzel eladhassák magukat.
Szerinte a szex nem más, mint egy kénytelen procedúra az utódnemzéshez, és valójában elég is lenne annyi. Emlékszem, mondott olyat is, hogy az orális szextől a gyomra fordulna fel, és ha én megpróbálnám neki, akkor az a részéről azonnali válóok lenne. A lovagló póz a női nem megszégyenítésének a jelképe, mivel ott kitárulkozik a teste, és senkinek nincs joga egy ruha nélküli nőn legeltetni a szemét. Na jó befejeztem, mert a végén még vissza esek.
62. Á, ez a hajó már régen elment. Miért voltam vele? Mert abban az időben az egész életem olyan volt, hogy sem ismerkedni nem volt lehetőségem, a másik meg felépítettem egy tervet az életemre, és azt hajtottam. Ő mellettem volt, aztán eltelt az idő. Nőket hajtani most sincs lehetőségem, meg igazán nem is hiszek már bennük. Inkább azt mondom, hogy abban nem hiszek, hogy valaki elfogadna, érdeklődne, törődne velem, mármint a kapcsolat lelki részében. Én tökéletesen tudok létezni egyedül is, bármit meg tudok csinálni, legyen az a háztartás, gazdasági rész, munkahelyi, életviteli stb. Ehhez szoktam hozzá, tökéletesen ridegtartásban éltem eddig, kb. mint egy kóbor kutya. Kifelé viszont mindenki azt látta, hogy de jól néztek ki, de szépen fejlődtök, jaj nektek de jó.
Oké, csak nekem nem hogy nem lehettek kívánságaim mint férfinek, de egyenesen még beszélni, gondolni sem lehetett rá. Mára ez úgy néz ki, hogy ott egy csinos nő. Ránézek, és azt látom benne, hogy elutasítás, frigiditás, megalázás. Szóval én úgy vagyok már ezzel az egésszel, hogy inkább fizetek, így tudom hogy kérhetek. Képtelen vagyok hinni abban, hogy egy nő önzetlen, én aki vagyok az ér valamit egy nő szemében. Az élet egyéb területén tökéletesen jól működöm, ott sikereim vannak.
Lehet hogy h*lyén hangzik, de már én sem hiszek abban, hogy van jó szex, már ami a két ember szabad akaratából jött létre. Már ha van egyáltalán szabad akarat. Abban sem hiszek, hogy a szexben tudok jót adni. Bár, 15 évig rengeteg könyvet és előadást néztem meg a témában, kezdve a tantrikus szextől az indiai, távol keleti, a modern nyugat európain keresztül. Kipróbálni nem tudtam.
Szóval ezek után váljak el. Ééés? Majd jön egy nő? Ne viccelj. Mint mondtam, én már nem hiszek a nőkben. 23 év után tegnap láttam ruha nélkül női testet élőben, úgy ahogyan én akartam. Viszont fizetnem kellett érte.
Szóval öreg vagyok én már ahhoz, hogy szerencselovag legyek. Van akinek ez az egész szexuális téma adott, minden nap gyakorolhatja, számomra ezek az emberek a világ legnagyobb mázlistái, Isten által a legnagyobb kegyben tartott emberei. Nekem ez egyáltalán nem megy.
Én is azt mondanám, amit az előttem író. Ebben a korban még simán találhatsz magadnak új társat. Olyat akivel minden működik. Azt látom a környezetemben, pont ez a korosztály az, amikor rájönnek, hogy nem működik a házasságuk, és sok a válás.
Az meg hogy miért házasodtatok össze, miért nem hagytad el mikor rájöttél mennyire a szex ellen van, az engem is érdekelne.
"A feleségem legutóbbi megnyilatkozása a szex témában: ne gondoljam azt, hogy van nő akit élvezettel tölt el az, hogy a férfi használja a testét. Nem arról ábrándoznak a lányok, hogy majd 30-40 évesen egy férfi azzal kínozza őket, hogy a farkát ki-be húzogassa bennük. Ez az egész a média műve, ami a nőket egy szex rabszolgának állítja be! A nőket a hányinger kerülgeti, amikor egy büdös fszt kell a szájába tudni, és ki kell elégíteni a férfi minden perverz kívánságát. A szex nem más, mint a nők totális megalázása. Na meg ehhez hasonló gondolatai voltak. Ja, meg az is milyen undorító, amikor egy férj azt hiszi hogy a felesége valami dugható lotyó, és esténként próbálkozik a szexszel. A csinos nők jól teszik, ha nem adják oda magukat, a kövér és a csúnyák meg csak kényszerből fekszenek be a pasik alá, hogy ezzel eladhassák magukat"
Azt kell tudatosítanod magadban, hogy ez EGYEDÜL RÁ vonatkozik, ő ilyen, de mindenki másra ezt ráhúzni primitív általánosítás
Köszönöm! Ha már így éjfél és egymás között vagyunk, akkor azért vettem el, mert marhára jól nézett ki. Olyan álomnő kategória, perfekt test, szép arc, szép hosszú haj. Még a mai napig is utána fordulnak. Azt hittem, hogy idővel változtatni tudok rajta, de eszméletlenül konok. A szexualitást és az emberi "kedvességet" félretéve viszont egy nagyon céltudatos társ, ami az elmúlt 20 évben nagyon sokat segített a saját életem jó irányba terelésén. Ilyen téren sokat köszönhetek neki, bár én azért tepertem, hogy jobb legyek nála, emellett meg észre vettem hogy rengeteget fejlődtem. Ugyanis mellette nem lehetett kényelmesen, lábat felb*szva TV-t nézni, és a sört kérni. Na, nem is voltam sosem ilyen.
Szóval ez az egész egy piszkosul összetett dolog. Ha nem lenne a végletekig frigid, egy tök szuper pár lennénk. Viszont mivel olyan, így az elmúlt 15 év felhasználhatatlan szexuális energiáim leépítették a saját önképemet. Ha leegyszerűsítem, jelenleg olyan, hogy vannak a nők és vagyok én. Két külön faj. Mármint szexuális értelemben. Kizártnak találom hogy valaki elfogadna, vagy elég lennék neki. Mint mondtam, ha fizetek érte az más, akkor a win-win a helyzet. Nem lenne nő, aki nekem igent mondana, kielégíteni meg 100% hogy nem tudnám. Az eddig felhalmozott tudásom alkalmatlan lenne rá, és mindig az kattogna az agyamban, hogy csak szenved, alig várja már hogy vége legyen. Ezen sajnos nem tudok változtatni, így a válás, vagy a hit abban hogy találok egy olyan nőt, teljesen reménytelen.
Pár éve titokban jártam pszichológusnál is, de sajnos két alkalom után én vezettem a konzultációt, ugyanis a helyzetemből adódóan elmélyedtem a pszichológiában is, így annyira nevetséges volt az egész. Már eleve tudtam mit kérdez, miért, mi a célja vele. Én napi szinten 2-3 órát "gondolkodtam". Éveken keresztül a mai napig.
Én sem értem hogy hogyan bírom ezt az egészet. Én akár naponta is tudnám csinálni, és 23 éve szinte nincs semmi. Hatalmas a kontraszt.
Ami még a válás ellen szól, hogy mindent saját erőből értem el, és soha, senki kedvéért sem fogom a tűzre dobni ezt az egészet. Lelkileg 100X erősebben kötődök mindenhez és mindenkihez mint egy átlag ember. Sajnos ez egy nagyon rossz konstelláció így rám nézve.
#52 vagyok még mindig
Az utolsó mondatod alapján sajnos én is azt mondom, menthetetlen vagy. Így nem jó, de változtatni nem vagy hajlandó, mert ragaszkodsz ahhoz amit felépítettél. Pedig most, hogy kicsit lecsillapodtál, tisztábban gondolkodol, normálisan, tiszta fejjel nekirugaszkodhatnál ennek az egésznek. Idáig túlságosan rápörögtél erre a szex témára. Tanfolyam miegyéb. Ahogy írsz, ahogy leírod az életed, ahogy leírod, hogy csinos feleséged van, értelmes, jóképű férfi lehetsz. Most megtapasztaltad, szex terén is tudsz teljesíteni. Nem lenne nehéz új életet kezdened még most, ebben a korban. Hidd el, vannak nők, nem is kevesen akik élvezik és akarják a szexet! Egyben tudnak és akarnak szerető társak lenni. Még ebben a korban is. Viszont ez, hogy ennyire tönkre tett a feleséged, és te mégis ragaszkodsz a jelenlegi életedhez...erre valóban nem lehet már mit mondani. Ez így valóban menthetetlennek mutat. Most vissza akarsz ülni a langyosba és megvárni mikor lesz a következő ilyen kiborulásod, kirohanásod? Mert szeretőt nem tudsz és nem is akarsz tartani, válni méginkább nem akarsz anyagiak miatt. Akkor mi marad? Csak hogy folytatod azt az életet ami tönkretett. Vagy minden pénzed nőkre fogod költeni ezután, hogy amikor te akarod, legyen? Nem lenne jobb ha nem csak két éjszakád lenne kimaxolva hanem az életed minden téren?
Üzenem a feleségednek, hogy ÉN IMÁDOK SZEXELNI!
Ha tehetném, napi többször is. Ahogy "korosodom" (32 éves nő vagyok) egyre jobban élvezem, és egyre nagyobb a libidóm. Egyre több a fantáziám is, bármit megteszek a férjemnek, amit csak akar. Én élvezek élvezetet okozni, anélkül, hogy nekem orgazmusom lenne.
Ja, és nem vagyok örömlány, életemben 3. férfi a férjem, akivel már 10+ éve vagyok együtt HŰSÉGBEN.
A feleséged rendkívül aszexuális, és egy hosszú pszichoterápia tudná feltárni, miért tekint bűnös dologként, és nőket lenézőként a szexre. Tuti, valami mélyen szántó gyerekkori trauma. Nem esett áldozatul szexuális abúzusnak?
Ugyanis egészséges nő élvezi a szexet. Igénye van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!