Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy hozzák ki az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzák ki az emberek olyan olcsón az esküvőt?

Figyelt kérdés

Mi már túl vagyunk rajta, de mikor itt írogatják, hogy -ráadásul nem is 10-15 éve - 100-120 fős lagzikat tartanak 1 millió forintból meg az alatt, azok milyen esküvők?

Én ezt halál komolyan kérdezem, mert nekünk 60 főre másfél millió volt nem voltak extrák, egy szép, de egyszerű és igényes esküvő volt és volt, amire nem is költöttünk, mert ajándék volt (pl. fodrászom ingyen csinálta a próbákat is meg az esküvőre is, vagy a fotóst 10 éve ismerjük így a beállított képeket ajándékba adta a csomagunk mellé).

Pl. menyasszonyi ruhám 100 ezer volt, de ennél csak az ukrán ruhák voltak olcsóbbak, inkább ilyen 120-130-150 ezres ruhák voltak még, meg volt amelyik szalonba be sem mentem, mert még ennél is drágábbak a ruhák, pl. a egyet megkérdeztem egy kiállításon és kiderült, hogy 200 a kölcsönzése. De tegyük fel, hogy akkor 50 ezerért találok ruhát, a végösszegen az nem sokat változtatott volna.

Gondolom a kaján spórolják a legtöbbet. De hogy?

A vacsora, éjféli vacsorával, gyümölcstálakkal + pia(korlátlan tömény, sör,bor, üdítő minden) 10 ezer volt fejenként. Ennél is csak drágábbat találtunk még a nem túl jó éttermekben is.

Hogy a fenébe lehet olyan olcsón kihozni egy esküvőt? Vagy az olyan is (tesco gazdaságos)?

Az olyan válaszoktól kíméljetek, hogy hát mert az apám fizette az éttermet és úgy került nekünk csak 900 ezerbe, mert az nem érvényes, akkor nem annyi volt, csak más fizette a maradékot. Engem az érdekel, aki halál komolyan kihozza a 100 embert 900 ezer forintból tokkal-vonóval.

2015. jan. 8. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
69%
Sajnálom, hogy ezt tőlem kell megtudnotok, de -SPOILERVESZÉLY- a tényeket és a fogalmakat nem Ti határozzátok meg. :)
2015. jan. 11. 13:06
 72/74 anonim ***** válasza:
12%
71: igazad van, te meg kérdező határozzátok meg!
2015. jan. 11. 15:56
 73/74 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én abból élek, hogy esküvőkön dolgozom, Neked pedig volt egyetlen egy. Biztosan nekem van torz képem az esküvők világáról. Hidd azt, amit itt leírtál, gondold azt, hogy okosan csináltad és örülj neki, hogy rengeteget spóroltál, mi meg akik igényesek vagyunk erre a dologra, mind üresfejű újgazdagok vagyunk. Ha neked ettől könnyebb...
2015. jan. 11. 17:15
 74/74 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg itt vagdalkozik, hogy csak a hülye kérdező meg te.. Holott ha végig nézed, ő az egyetlen, aki forgalommal szemben megy..
2015. jan. 11. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!