Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki 6 év után megtartani a templomi esküvőt? Nem fognak megszólni az emberek? (Mellékesen megjegyzem, hogy egy kis községben lakunk, ahol mindenki ismer mindenkit. ) Vehetek én még fel fehér ruhát?
Ne törődjetek a falu véleményével :)
Azt csináljátok, ami nektek jó! Szerintem tök jó ötlet :)
Szerintem nem, még a fehér ruhád is lehet. Mondjuk fátylad azért ne legyen, mert az elég vicces lenne.
Szerintem nem szólnának meg, inkább a falusi nénik azt mondanák, hogy nagy vége itt volt az ideje.
Ha nektek örömet okoz, akkor ne foglalkozzatok mások véleményével, vágjatok bele :)
De készülj fel rá, hogy rengeteg itt a rosszindulatú és/vagy bigott ember, akik elhordanak majd mindennek ezért. Nekünk is két-három év el fog telni a két esküvő között, amiket ezen az oldalon írtak nekem emiatt...Nevetséges :D
Én támogatni tudom ezt az ötletet, szerintem nyugodtan házasodjatok össze.
Egy ismerősöm már kb. 15 éve volt polgárilag házas, mikor templomban is összeházasodtak, igaz nála azért alakult így, mert akkor még nem hitt Istenben, de azóta megtért.
Az én szüleimnek is 2 házassága volt. Amikor anya engem várt, akkor 21 éves volt és akkoriban mamám nem hagyta, hogy anya elvetessen. Az viszont szégyen lett volna, hogy ha úgy szül meg, hogy nincs férj. Így a születésem előtt volt egy polgári esküvőjük.
Amikor iskolába mentem, azon az őszön pedig tartottak egy templomi esküvőt. Ott már volt rokonság, hivatalos fényképész, torta, lagzi stb. Szóval ők is vártak 7-8 évet.
Nem értek a felnőttek dolgaihoz, de tudatni akartam, hogy nem egyedi az eseted. :-)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!