Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem ciki 6 év után megtartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócska0918 kérdése:

Nem ciki 6 év után megtartani a templomi esküvőt? Nem fognak megszólni az emberek? (Mellékesen megjegyzem, hogy egy kis községben lakunk, ahol mindenki ismer mindenkit. ) Vehetek én még fel fehér ruhát?

Figyelt kérdés
Én 28 éves vagyok, Párom 32 éves. Van már egy 2 éves kisfiúnk. Nekünk már volt polgári esküvőnk 2006.10. 07-én. Akkor egy hét alatt lezajlott minden, mert építkezésbe kezdtünk, és a hitelhez kellett a házassági anyakönyvi kivonat. Nem csak ezért házasodtunk össze, mindenképpen megtartottuk volna az esküvőt, csak jó pár hónappal később. Mivel sürgősen kellett nekünk az a papír, így csak egy szűk családi körös vacsora volt az esküvőnk, nem volt menyasszonyi ruhám, nem volt lagzi, sem szép fényképek. Semmi, ami az esküvővel jár. Ez nagyon hiányzik nekem az életemből, mivel mindig erről álmodtam (mint általában a lányok többsége). Meglátom valakinek az esküvői képeit, és elsírom magam, mert én nem élhettem át ezt. Templomi esküvőnk nem volt, csak polgári. Most lesz a hatodik házassági évfordulónk. Az a kósza ötletünk támadt, hogy bepótoljuk mindazt, ami esküvő terén kimaradt az életünkből, hogy megtartanánk a templomi esküvőnket jövőre, augusztusban. Úgy, hogy lenne fehér menyasszonyi ruha, menyecske ruha, menyasszonyi tánc, lagzi, fotós, szép meghívók. Egyszóval minden, aminek ilyenkor lennie kell.
2012. okt. 3. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak bíztatni tudlak. Mi is tartunk most egy "gyors" esküvőt, mert jön a baba, és nincs pénzünk egy nagy lagzira, de majd szeretnénk bepótolni. Én örülök, hogy van olyan, akik ezt megteszik, ráadásul ennyi idő után!
2012. okt. 4. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha vágysz minderre, akkor mindenképp tartsátok meg, ne élj úgy, hogy sajnáld, hogy kimaradt. A falu véleményével meg ne foglalkozzatok. Sok boldogságot továbbra is!
2012. okt. 5. 12:02
 13/16 kisnicole18 ***** válasza:
Ne törődj a megjegyzésekkel, szerintem vágjatok bele, érdemes:-) nekünk tavaly szeptemberben volt a két tanús polgári esküvőnk, és most egy évvel később a templomi ahová több embert, családtagot, barátot hívtunk meg, már régóta szerettük volna, de sok mindenen mentünk át, és mostanra sikerült összehozni, és nagyon szuper érzés volt Isten színe előtt megtenni a házassági esküt, és az áldását elkérni, református esküvőnk volt, mivel reformátusok vagyunk:-) Szóval hajrá, és sok Boldogságot nektek:-))
2012. okt. 8. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó fej a férjed, hogy ennyire fontos neki, hogy boldog legyél. Most őszintén...számít bármi más? :-)
2012. nov. 28. 08:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Gratulálok!:) Már látom Magam előtt azt a pici 2-3 éves fiatalembert öltönyben...:)nagyon jó lesz!:)
2013. jan. 6. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos dolog, hogy 6 évig vártatok, vártál erre, és a szerelmetek továbbra is töretlen! Remélem, jó buli volt a lagzi! :)
2013. jún. 12. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!