Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eskűvői ruhám legyen? Vehetek fel hosszú, fehér ruhát? Nem ciki? Miért nem látok katalógusban 50 felettieknek is szép ruhákat?
A párom 60 én 40, de jó alakú kimondottan fiatalosak vagyunk.
Templomban is szeretnénk hűséget fogadni egymásnak.
17-évesen volt az első
ez most a 2. lesz, de ez az Igazi
Váll és hát eltakaróst szeretnék fehérben tudtok ilyet?
mind1 hanyadik házasságod,vegyél nyugodtan hosszu fehér habosbabos ruhát ha azt szeretnéd
más is van hogy 40évesen találja meg az igazit...
nekem a szomszédom 40 éves csaj és még röhögve felvehetne bármit, ő farmer miniben jár, amit ugye már 30 felett nem ajánlanak az okosok....
szerintem a ruhád ne legyen pánt nélküli, mert az annyira idétlen már.....valami kis japánujjasat el tudnék képzelni, ha szép a karod.....inkább uszályos, mint abroncsos, elegáns, talán feldobva egy kis strasszövvel vagy csattal.....vannak ügyes varrónők
fátyolt se javasolnám annyira, de egy szép haj az öltöztet
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
fehérben: [link]
Szerintem, ne empire stílusú testhez feszülős, és ne is egész hátat mutató, hasközépig kivágott ruhát húzz, de amúgy nyugodtan lehetsz fehér ruhában széles abronccsal is akár, szépen kidolgozott mutatós ruhában, ami nem egyenlő a csicsással, nekem azok a ruhák is tetszenek amikben van egy kis színes rész. Szerintem amiket linkeltem 40 felett is nyugodtan felhúzhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!