Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol és kinél van mód panaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és kinél van mód panaszt tenni az anyakönyvvezetőre?

Figyelt kérdés

Egy kis polgári szertartásunk volt szűk családdal, hétköznapi napon. Nem az a hölgy vezette le, akiről előzőleg szó volt (gondolom, hónapokkal előtte még nem tudta, hogy akkor szabin lesz, vagy más programja akadt közben), és ott derült ki, hogy egy huszonegy-két éves leányzó vezeti le a szertartást.

Arról volt szó, majd át lesz beszélve előtte, mi hogyan történik, nem így volt. Elhadarta, hogy ez és ez a rész le lesz rövidítve, mert ez csak egy hétköznapi esküvő...

Az összeadásunk egy eldarált mondat volt, a szöveg, amit felolvasott, kritikán aluli, a pezsgőnktől látványosan undorodott koccintáskor (a Törley nyilván neki nem minőség), és végig flegma, lesajnáló képet vágott.

Akkor szerencsére nem tudta elrontani az örömünket, csak utólag bosszantó belegondolni, mert ráadásul nem kaptunk papírt sem arról, amivel mehetek névváltoztatás miatti okmánycserére, emiatt le kellett mondanom az előre lefoglalt időpontomat az okmányirodában.

Még a vendégek is megjegyezték utólag, hogy olyan volt a lány, mint aki minél hamarabb végezni akar...

Volt esetleg más is hasonló helyzetben?

2014. aug. 18. 18:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk ha a vendégek is azt nézte milyen pofát vág az anyakönyveztető koccintáskor nem a párt akkor így is hosszú és unalmas volt nekik.
2014. aug. 18. 21:42
 42/64 anonim ***** válasza:
56%

Hát, ez legyen a legnagyobb probléma a házasságotokban, hogy nem ízlett az anyakönyvvezetőnek a pezsgő és fintorgott! :D

Ezért panaszt tenni meg nevetséges, elképzelem, hogy valami főember a hivatalban olvassa a panaszlevelet, hogy az egyik anyakönyvvezetője nem volt elég mosolygós, néha pofákat vágott és nem itta meg a pezsgőt az esküvőn.. :)) Ráadásul a többi válaszolóval együtt én sem értem, hogy most akkor mit is vártok a felettestől? Kicsit túl van misztifikálva ez a "Nagy Nap" dolog, egyesek elvárják, hogy mindenki ugráljon az örömében, ha házasodnak, pedig pl. egy anyakönyvvezetőnek ez ugyanolyan munka, mint az a több száz, amit már levezetett..

Egyébként szüleim esküvőjén az anyakönyvvezető azt mondta nekik a beszéde végén kissé lesajnálóan, hogy "Hát, remélem együtt maradnak!" Néha azóta is felemlegetik, de jót nevetnek rajta és kész. És köszönik szépen egyébként már 27 éve együtt maradtak! :))

2014. aug. 19. 00:10
 43/64 anonim ***** válasza:
62%
Na ja, ez is egy munka neki, tehát unhatja, fintoroghat, forgathatja a szemét... És ha mondjuk orvos lenne, és úgy adná elő ezt a flegma stílust, akkor bezzeg mindenki fel lenne háborodva, igaz? Pedig az is csak egy munka.
2014. aug. 19. 06:43
 44/64 anonim ***** válasza:
94%

Mi ez a hülyeség, hogy mit várnak a panasztételtől? Mondjuk azt, hogy elővegyék, és ha nekik már nem lehet helyrehozni, legalább más ne járjon így? Neked nem esne jól, ha lenne egy ilyen barom anyakönyvvezető és a te esküvődön nem játszana el ilyeneket, mert előtte más, akinek már elb***ta az esküvőjét panaszt tett és helyrerakták az illetőt?

Komolyan mondom mennyi birka van Magyarországon! "Már úgy is mindegy" alpon ti sose csináltok semmit? Nem is érdekel, hogy lesznek utánatok következők, hogy a szolgáltatás színvonala sose fog nőni, ha minden hülye csak lenyeli a békát?

Erről meg:

"Igen hétköznapi. Az én esküvőm is annak a pár meghívottnak lesz fontos aki ott lesz. Nem fogja az egész ország szívét megdobogtatni. Mások számára hétköznapi lesz. Nekem pedig nagy és felemelő pillanat."

csak annyit, hogy ha kifogsz te is majd egy ilyen anyakönyvvezetőt, hogy azt érezteti veled, hogy egy sz**házi vagy a szar esküvőddel együtt, akkor minden lesz a pillanat csak nem felemelő. Inkább lealázó.

2014. aug. 19. 12:29
 45/64 anonim ***** válasza:
35%
Jaj, utolos, ne legyel naiv. A kerdezo ir egy panaszlevelet, ami nagy valoszinuseggel a kukaban landol, miutan az anyakonyvvezeto titkarnoje megirta ra a "sajnaljuk a kellemetlenseget, az ugyet kivizsgaljuk vagy a kollegat megrovasban reszesitettuk" valaszlevelet. Semmi, de semmi hatasa nem lesz, naivsag barmit is elvarni.
2014. aug. 19. 12:33
 46/64 A kérdező kommentje:

Továbbra is itt a többség nem tud olvasni, vagy költőnek érzi magát? Hol a fészkes fenében írtam, hogy a pezsgőzést említették meg a vendégek? Sehol! A szertartás menetét, a hadarást, a felolvasást, ezeket találták kritikán alulinak a vendégek. Lehet gúnyolódni, pár idióta, hogy unalmas volt, hát kire figyeltek volna, ha ő beszélt? Nyilván az anyakönyvvezetőre.

Nem azért tennénk panaszt, mert nem ízlett neki a pezsgő, ezt ÉN nem írtam le, csak pár olvasni nem tudó hülye válaszadó költötte hozzá.

A szertartás lebutítása, elhadarása volt a fő ok, ami miatt panasszal élnénk. Hogy úgy vezette le, mint akinek sürgős dolga van, ne húzzuk már az időt ilyen baromságokkal. És nem én találtam ezt ki, mindenki így érezte.

Köszönöm annak a pár válaszadónak, aki felfogta a lényeget! "csak annyit, hogy ha kifogsz te is majd egy ilyen anyakönyvvezetőt, hogy azt érezteti veled, hogy egy sz**házi vagy a szar esküvőddel együtt, akkor minden lesz a pillanat csak nem felemelő. Inkább lealázó." - pontosan ez a nagy helyzet! És ismétlem vagy századszor: NEM A PEZSGŐ MIATT ÉS NEM A KORA MIATT! HANEM AHOGY LEVEZETTE A SZERTARTÁST! Hasonló jókat kívánok azoknak, akik szerint szintén egy semmiség a polgári esküvő.

Én nem fogok panaszra menni, a férjem meg majd még eldönti. De mindenesetre az ellenségemnek sem kívánnám ezt a hölgyeményt anyakönyvvezetőnek!!!

2014. aug. 19. 12:40
 47/64 anonim ***** válasza:
84%

Te meg ne legyél már birka! Mibe kerül egy panaszlevél? Semmibe! Csak akkor biztos, hogy nem fog semmi történni, ha belenyugodsz. Ha mindenki ilyen barom, hogy mindenbe belenyugszik, akkor szóba sem kell semmiért siránkozni, mert ezért nem változik ebben a nyomorult országban semmi, mert mindenki csak otthon a fotelban magyaráz, meg a havernak, de ha esetleg a megfelelő helyen is szólni kéne, akkor csak behúzza fülét-farkát és nem mer, vagy hivatkozik ilyen hülyeségekre, hogy jaj nem lesz úgy se semmi. És? Ha elegen panaszkodnak, akkor majd lesz.

Azt nézik hülyének, akit lehet, ezt jegyezze meg mindenki jól! És ha legközelebb panaszkodik bárkinek bármi miatt, akkor gondolja át, hogy tett valamit annak érdekében, hogy változzon, vagy rátudja mindig mindenre mindenki, hogy úgy is felesleges?

Ne haragudjatok, de normális emberek számára ez egyszerűen vérlázító és akkor mindenki csodálkozik, hogy miért olyan szar itt minden, mikor csak adjátok alájuk a lovat, meg mindent tűrtök. Mert aki ilyen, az nem csak az anyakönyvvezetőnek hagyja, hogy szarba se vegy, hanem mindenkinek.

2014. aug. 19. 12:41
 48/64 anonim ***** válasza:
33%
Ertelek en, kerdezo, de komolyan azt hiszed, hogy tortenni fog valami, ha panaszt nyujtasz be? Oszinten, mit varsz, mi tortenjen, ha megkapjak a levelet?
2014. aug. 19. 12:44
 49/64 A kérdező kommentje:

"Ertelek en, kerdezo, de komolyan azt hiszed, hogy tortenni fog valami, ha panaszt nyujtasz be? Oszinten, mit varsz, mi tortenjen, ha megkapjak a levelet?"

Ha olvastad volna, amiket írtam, nem csak azt, amit mások adtak a számba, akkor láttad volna, hogy én nem akarok panasszal élni, hanem a férjem.

Mit vár tőle? Gondolom, egy próbát megér neki, hátha lesz belőle valami. Ha -apám szavaival élve- valakinek a "valagavége" a lánygyerek, akkor úgyis mindegy. Engem már az egész nem érdekel, de remélem, csak az ilyen csóró esküvőknél ilyen flegma, a puccosoknak legalább rendesen csinálja, ahogy azt kellene.

Egyébként másfél napja várom, hogy felhívjon, mikorra készül el az 5 perces feladatával (ahogy azt megígérték), ami még eddig ezek szerint nem sikerült neki. Gondolom a múlt szombaton tartott normális esküvőké már készen van, csak a miénk ér rá, hisz ez csak egy hétköznapi olcsó esküvő...

2014. aug. 19. 12:50
 50/64 anonim ***** válasza:
94%

Hat akkor elso korben sok sikert a panaszlevelhez. Annyit javasolnek hozza, hogy tertivevenyes ajanlott kuldemenykent adja fel a kedves ferjed, 3 db szamozott peldanyban -ezt jelezze is a panaszlevelen es azt is, hogy hova mennek a levelek: 1 az anyakonyvi hivatal vezetojenek, 2 a jegyzonek es 3 a fogyasztovedelmi hivatalnak.

Kotelesek ra valaszolni 30 napon belul.

A masik: menu be az anyakonyvi hivatalba es a hivatalvezetotol kerd el a hazassagi anyakonyvi kivonatot, ne valamelyik masik alkalmazottol.

2014. aug. 19. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!