Hogyan, és hol tudok a gyámhivatali dolgozóval, és a családsegítői intézet munkatársával szemben panaszt tenni, és valami célt elérni?
Figyelt kérdés
A gyámhivatalban "menjen innen" szavakkal elküld, és fenyeget hogy baj lesz, ha nem fejezem be ! A családsegítő figyelmen kívül hagyja, ha panaszt teszek, az exnejem ellen. Annak amikor olyanja van, beleegyezik a gyerekkapcsolattartás időpont cseréjébe, de a pótlást nem adja. Rendőrség nem jó, mert ismerőse van az exnek. Bíróság, anyapárti talán . Nem jogszabály idézeteket várok, hanem értelmes, és értékes válaszokat. Köszönöm.2013. szept. 5. 17:46
1/5 anonim válasza:
Esetleg Strasburg? Ha az ügyvédet ott emelne panaszt elèrnèl valamit.
3/5 anonim válasza:
"A gyámhivatalban "menjen innen" szavakkal elküld, és fenyeget hogy baj lesz, ha nem fejezem be !"
Ezt miért mondja neked az ügyintéző? Hogy viselkedsz vele? Mit kell befejezned?
4/5 A kérdező kommentje:
teljesen normálisan, olyannyira, hogy soha nem iszom, nem dohányzom, tehát teljesen normális vagyok, és türelmes. Hogy miért ? Azért, mert pl. kapcsolattartási időszak: vasárnap 8 órától, 19 óráig. Megkapom a gyerekeket 8:30-kor, egyéb ok miatt (közlekedési viszonyok, stb.) késünk este 5-10 percet. Ezért, már jelent, elővesznek, hogy miért !(?) én hiába mondom a gyámügyön, hogy reggel késett 30 percet (de nem szoktam ezen fennakadni általában ) az már nem érdekel senkit. De ha nem jelenek meg a gyámügyön idézésre a több százezres büntetéssel fenyegetnek. Már veszélybe van a munkahelyem is, (havonta járok a gyámügyre) az exnejemnek nincs munkahelye, őt az ilyen nem hatja meg. További infót, még tudok írni. A jegyző mit tud tenni ? ( az ex édességgel jár a hivatalba ). Starzburg nekem messze van, sokba kerül, annyi pénzem, és időm nincs. Havi 90 ezret keresek, ebből 40 ezer gyerektartás, ezenfelül munkába járás, rezsi stb.
2013. szept. 6. 05:45
5/5 A kérdező kommentje:
Ha bementem panaszt tenni, általában azt mondták írjam le, leírtam csak a papírok eltűnnek, nincsenek meg, ha kérem azt amit én beadtam, már nem tudják elővenni, és megmutatni. Menjek bíróságra (közölték a rendőrségen) elmentem, írjam le, leírtam kézzel 6 oldalt 3 példányba, nem történt semmi. Szóval ennyi, de azért szeretnek a gyerekeim, főleg a lányom aki azt mondta tavaly 8 évesen "én már nem akarok élni, ha nem láthatom apát ! " Ezt azért tudta mondani, mert egy ideig nem mentem a gyerekekért, mert mindig vitatkozni kellett az exszel, mert nem hagyott békén.
2013. szept. 6. 05:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!