Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan, és hol tudok a gyámhiv...

Hogyan, és hol tudok a gyámhivatali dolgozóval, és a családsegítői intézet munkatársával szemben panaszt tenni, és valami célt elérni?

Figyelt kérdés
A gyámhivatalban "menjen innen" szavakkal elküld, és fenyeget hogy baj lesz, ha nem fejezem be ! A családsegítő figyelmen kívül hagyja, ha panaszt teszek, az exnejem ellen. Annak amikor olyanja van, beleegyezik a gyerekkapcsolattartás időpont cseréjébe, de a pótlást nem adja. Rendőrség nem jó, mert ismerőse van az exnek. Bíróság, anyapárti talán . Nem jogszabály idézeteket várok, hanem értelmes, és értékes válaszokat. Köszönöm.

#bíróság #gyámhivatal #rendőrség gyerek kapcsolattartás
2013. szept. 5. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg Strasburg? Ha az ügyvédet ott emelne panaszt elèrnèl valamit.
2013. szept. 5. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Önkormányzat. Jegyző.
2013. szept. 5. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

"A gyámhivatalban "menjen innen" szavakkal elküld, és fenyeget hogy baj lesz, ha nem fejezem be !"

Ezt miért mondja neked az ügyintéző? Hogy viselkedsz vele? Mit kell befejezned?

2013. szept. 6. 00:21
 4/5 A kérdező kommentje:
teljesen normálisan, olyannyira, hogy soha nem iszom, nem dohányzom, tehát teljesen normális vagyok, és türelmes. Hogy miért ? Azért, mert pl. kapcsolattartási időszak: vasárnap 8 órától, 19 óráig. Megkapom a gyerekeket 8:30-kor, egyéb ok miatt (közlekedési viszonyok, stb.) késünk este 5-10 percet. Ezért, már jelent, elővesznek, hogy miért !(?) én hiába mondom a gyámügyön, hogy reggel késett 30 percet (de nem szoktam ezen fennakadni általában ) az már nem érdekel senkit. De ha nem jelenek meg a gyámügyön idézésre a több százezres büntetéssel fenyegetnek. Már veszélybe van a munkahelyem is, (havonta járok a gyámügyre) az exnejemnek nincs munkahelye, őt az ilyen nem hatja meg. További infót, még tudok írni. A jegyző mit tud tenni ? ( az ex édességgel jár a hivatalba ). Starzburg nekem messze van, sokba kerül, annyi pénzem, és időm nincs. Havi 90 ezret keresek, ebből 40 ezer gyerektartás, ezenfelül munkába járás, rezsi stb.
2013. szept. 6. 05:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha bementem panaszt tenni, általában azt mondták írjam le, leírtam csak a papírok eltűnnek, nincsenek meg, ha kérem azt amit én beadtam, már nem tudják elővenni, és megmutatni. Menjek bíróságra (közölték a rendőrségen) elmentem, írjam le, leírtam kézzel 6 oldalt 3 példányba, nem történt semmi. Szóval ennyi, de azért szeretnek a gyerekeim, főleg a lányom aki azt mondta tavaly 8 évesen "én már nem akarok élni, ha nem láthatom apát ! " Ezt azért tudta mondani, mert egy ideig nem mentem a gyerekekért, mert mindig vitatkozni kellett az exszel, mert nem hagyott békén.
2013. szept. 6. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!