Étteremben van vásárlók könyve mint a boltban? Hol lehet panaszt tenni? Hogyan léphetnénk ez ügyben?
Én a helyedben azonnal kértem volna a főnököt az asztalhoz. A hölgy a leírtak szerint alkalmatlan a munkaköre ellátására.
Amúgy van vásárlók könyve ott is. Panaszkönyvként ismerik a dolgozók.
ez komoly? én is osztottam volna a második után. bár, ha én is a férjemmel lettem volna, hát gyanítom megelőz... ti ezt képesek voltatok végigtűrni...
igen vásárlók könyve, de ami igazán hatásos, az a hívja ki a főnökét/üzletvezetőt. ha nincs ott (vagy azt mondja, h nincs) kérd, h hívja telefonon és adja át neked
Szerintem a férjem a második mondatnál ráborította volna az asztalt, de lehet, hogy én is.
Hát mit képzel magáról? Így megalázni titeket és még ott is hagyjátok a pénzeteket?-áhh én tuti kivertem volna balhét.
Hát rúgják csak ki, az ember nem azért ül be az egész heti kemény meló miatt vasárnapra egy étterembe, hogy még ki is oktassák és elkönyveljék rossz szülőnek.
Én is emberekkel dolgozom, de ha fáj valamim vagy fáradt vagy csak szimplán elegem van sosem viselkedem így. Hisz én vagyok a vendégért, én is belőle élek-borravaló- meg egyébként is felháborító.
Én visszamennék és kérném a főnököt.
Én pultos felszolgálóként dolgoztam, most gyeden vagyok.
Ez a viselkedés tűrhetetlen, mint írták előttem, alkalmatlan a munkaköre elvégzésére. Ne a vásárlók könyvébe írj, hanem egyenesen hívd az üzletvezetőt az asztalodhoz, és mondd el neki, hogy törzsvendégek vagytok, de ilyen viselkedésű, és modorú pincérrel itt még nem találkoztatok.
Hidd el, nem fog sokáig ott dolgozni.
Amúgy nem kell eltűrni az ilyet, nyugodtan mond meg neki is a véleményedet!
És ha ilyen stílusú a "pincérhölgy", akkor nem valószínű, hogy jóban van a szakáccsal, tehát nem lesz semmilyen változás az ételetekben, ezen ne aggódj!
És ha legközelebb odamentek, és megint ő megy ki hozzátok, mond meg, hogy másik pincért szeretnétek, vagy elmentek!
FiUnk. Rövid u.
A fiúnk, az kicsit mást jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!