Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol és kinél van mód panaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és kinél van mód panaszt tenni az anyakönyvvezetőre?

Figyelt kérdés

Egy kis polgári szertartásunk volt szűk családdal, hétköznapi napon. Nem az a hölgy vezette le, akiről előzőleg szó volt (gondolom, hónapokkal előtte még nem tudta, hogy akkor szabin lesz, vagy más programja akadt közben), és ott derült ki, hogy egy huszonegy-két éves leányzó vezeti le a szertartást.

Arról volt szó, majd át lesz beszélve előtte, mi hogyan történik, nem így volt. Elhadarta, hogy ez és ez a rész le lesz rövidítve, mert ez csak egy hétköznapi esküvő...

Az összeadásunk egy eldarált mondat volt, a szöveg, amit felolvasott, kritikán aluli, a pezsgőnktől látványosan undorodott koccintáskor (a Törley nyilván neki nem minőség), és végig flegma, lesajnáló képet vágott.

Akkor szerencsére nem tudta elrontani az örömünket, csak utólag bosszantó belegondolni, mert ráadásul nem kaptunk papírt sem arról, amivel mehetek névváltoztatás miatti okmánycserére, emiatt le kellett mondanom az előre lefoglalt időpontomat az okmányirodában.

Még a vendégek is megjegyezték utólag, hogy olyan volt a lány, mint aki minél hamarabb végezni akar...

Volt esetleg más is hasonló helyzetben?

2014. aug. 18. 18:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
52%
Végigolvastam a hozzászólásokat, a vitába nem kívánnék belefolyni, csak annyit kérdeznék, hogy mit vártok a panasztételtől? Megér annyit, hogy még hónapok múlva is ezen hergeljétek magatokat? Ezek szubjektív dolgok amiket írtál, semmilyen bizonyítható fegyelmi vétséget nem követett el az anyakönyvvezető, a panasztételeteknek semmilyen következménye nem lesz, viszont lassan csak a rossz érzések fognak megmaradni bennetek.
2014. aug. 18. 20:36
 32/64 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ne menjen anyakönyvvezetőnek az, aki hétköznapi olcsó, ill. hétvégi puccos esküvőkre kategorizálja a szertartásokat. Igenis minden esküvőre készüljön úgy, és tegye oda magát annyira, hogy az ifjú pár ne keserű szájízzel emlékezzen vissza. Ez a minimum ami elvárható. De az, hogy fintorog, és egy mondattal lerendezi... Hát nem minősítem.

Mit lehet várni a panasztételtől? Mondjuk annyit, hogy kicsit nézzenek utána a leányzónak, hogy ne csessze már el mindenki nagy napját, hanem próbáljon felnőni a feladathoz, vagy ha nem megy, akkor keressen magának másik hivatást.

2014. aug. 18. 20:54
 33/64 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 28!

Éretlennek nem igazán érzem magam.

Ellenben veled, akinek még fogalmazási gondjai is vannak :

"A nagy nap nem a külsőségekről kellene szólni."

Bizony nem a külsőségekről kell szólnia. Ebben teljesen igazad van.

Ha valakinek nincsen templomi esküvője,csak egy rövidebb szűk családi ceremónia ott nem a külsőségek hanem a körülmények játszanak fontos szerepet. Az a néhány pillanat, rövid egyszerű verbális és nem verbális kommunikáció, (tekintet, mimika, mozdulat) nagyon fontos, hogy összhangban legyenek. Ezek azok a mozzanatok, amik az IGEN kimondásához nélkülözhetetlenek! Kedves óvónéni neked is ajánlom figyelmedbe, habár én nem tanultam pedagógiát.

Egy állami költségvetésből fizetett köztisztviselőnek nincsen joga, ezt a pillanatot tönkre tenni. A pofáját húzgálni, hadarva felolvasni valami szöveget.

A fentieket teljesen függetlenítsük el a panasztételtől. Az már a fiatalok dolga.

2014. aug. 18. 21:04
 34/64 anonim ***** válasza:
52%

Az hogy te minek érzed magad semmit sem jelent.

Attól még éretlen hozzáállás és ez a sértegetésedben is megnyilvánul pont mint az oviban.

2014. aug. 18. 21:14
 35/64 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem írják csak meg a panaszt! A jegyző majd szétröhögi magát annál a résznél, hogy nem ízlett neki a Törley pezsgő és fintorgott. Ugyanis az anyakönyvezető NEM pezsgőt iszik. Csak szólok.
2014. aug. 18. 21:25
 36/64 anonim ***** válasza:
38%

Bizony, hogy nem az oviban vagyunk. Még szerencse!

Az óvónők nem így beszélnek:

"Undorítóak vagytok, hogy elsőként a korába köttök bele."

2014. aug. 18. 21:25
 37/64 anonim ***** válasza:
48%
Mert egy anya úgy beszél mint itt sokan?
2014. aug. 18. 21:36
 38/64 anonim ***** válasza:
67%
Kezd tényleg ovis szintre esni a beszélgetés színvonala. Engem is lepontozott a sok okos, csak mert megkérdeztem, hogy érdemes-e az esküvő emlékét ezzel tönkretenni, mikor következménye semmi nem lesz. Nem nyilvánítottam véleményt, csak kérdést tettem fel, de úgy látszik itt csak az a válasz hasznos, amelyik habzó szájjal szidja az anyakönyvvezetőt.
2014. aug. 18. 21:38
 39/64 anonim ***** válasza:
38%
Persze hisz a nagy napjuk hát nem tudod utolsó, kész röhej ez a hiszti.
2014. aug. 18. 21:39
 40/64 anonim ***** válasza:
47%

Mert az óvónő civilben nem ember vagy mi? Most szépen mindenki sorolja fel mi a hivatása, kössek bele én is.

Teljesen jelentéktelenül említettem, hogy voltam óvónő életem egy időszakában, azóta ezen lovagoltok. Teljesen értelmetlenül, egyébként.

Én senkit nem bántottam meg és senkivel nem voltam tiszteletlen. Mondjuk nem lepődök meg ezen a gyk-s összekapáson egymásra való sz.rdobáláson. De nem kívánok részese lenni. Menjetek és panaszkodjatok, de jól írta valaki, a jegyzőnek lesz egy jó napja és pont. Ti még mérgelődhettek, ahelyett, hogy elfelejtenétek az egészet. Komolyan nem értem, hogy egy közalkalmazott idióta (vagy sem) viselkedése, hogyan húzhat fel ennyire.

2014. aug. 18. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!