Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?
nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,
.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]
csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.
szerintem ha tetszik atalakitva és jol tudnad magad erezni benne akkor vedd fel. ha nem, nem. de ha felveszed mindenkeppen mondd meg neki hogy azert teszed mert szereted öt, ne vegye természetesnek, mert ez nagy dolog a reszedrol hogy teljesiteni akarod az
Ő kivánságát a TE esküvődön.
Az átalagítgatást tervezőknek írnám, hogy úgy egyébként nem a ruha van a képen, hanem egy hasonló. Én is láttam már 30 évvel ezelőtti habos babos, buggyos ujjú borzalmakat, és nagy jó indulattal a jelmezkölcsönzőbe tenném be és nem olyan egyszerű ám mai ízlésre formálni... Rám is rám akartak sózni egy jaj de gyönyörű ruhát, amin hiába lehetett volna alakítani, ha egyszer már az anyagán látszott, hogy ódivatú. Ma is divat a melegítő, de már nem a susogós, hiába szeded elő és varrogatod át, ha eleve gáz az anyaga.
Ha meg a mamának az az álma, hogy az ő ruháját húzza fel, amire olyan büszke, akkor nem hinném, hogy az kielégítené, ha a csodálatos ruháját teljesen átalakítanák és a végeredmény nyomokban sem emlékeztetne az eredetire.
Másik, hiába divat a retro, ha valakinek nem tetszik. Érdekes, a szépség rovatba, mindig mindeki azzal jön, hogy azt vedd fel, amit szeretsz, ne a divat után fuss. Persze, olybá tűnik, ha anyós mondja, akkor ez nem érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!