Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az anyósom azt akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?

Figyelt kérdés

nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,

.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]

csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.

2010. jan. 13. 17:49
 81/112 A kérdező kommentje:
egyébként szerencsés vagyok, mert jó vele a kapcsolatom és ennyit nem ér meg, hogy elrontsam. ha mellette megvalósíthatom az én elképzeléseimet is, akkor ennyit belefér. átalakítva. de ezt meg tudom vele beszélni, hogy kicsit más az ízlésem, kicsit modernebbet szeretnék. végülis más emberek vagyunk, de ettől még abban mondom ki az igent, amiben ő is. meg tényleg nagyon lelkes, lányaként szeret.tényleg nagyon hálás vagyok a segítségért, ötletekért!
2010. jan. 13. 19:49
 82/112 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp meg kell mondanod neki hogy te más jellegü ruhára gondoltál ha szeret nem fog meg haragudni!Mond meg neki h neked meg minden álmod egy ilyen anyós volt mint ő h még a ruciját is oda adná neked mert így a lányának tekint!Hizelegj neki és megenyhül hidd el!Ja!Tartsátok juliusba az esküvőt és akkor megindokolhatnád azzal hogy ez meleg lenne!!:)
2010. jan. 13. 19:57
 83/112 anonim ***** válasza:
73%
megírhatnád melyik megyében laksz, még a végén elmegyek gratulálni... :-)) Neked is és az anyósnak is, hoyg ilyen jólelkű menyt talált.
2010. jan. 13. 19:58
 84/112 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez már túlmegy a jólelkűségen, ez szerintem egyszerű gyengeség. De szerintem nagyon meg fogod bánni, de kívánom, hogy ne úgy legyen.
2010. jan. 13. 20:03
 85/112 anonim ***** válasza:
91%
Én az anyósod korosztálya vagyok,és egy gyönyörű menyasszonyi ruhám volt,amit annak idején angol-francia női szabó (mesterfokozat) édesanyám készített,. Egyedi,madeirahímzéses,amerikából küldött zsirzsett anyagból.Vékony voltam,170 magas, a lnyom ugyanilyen termetű. Szerettem volna,ha ő is ebben esküszik, de ő másfajtát szeretett volna,ezért kölcsönöztünk egy neki tetszőt. Egyáltalán nem sértődtem meg,pedig nekem még emlék is ez a ruha,mert az édesanyám már nem él...Szerintem anyósod sem fog haragudni,mindent meg lehet beszélni,csak kedvesen,ne bántóan. (Bár eddigi megnyilvánulásaid alapján te egy kifejezetten tapintatos meny vagy:)) Jobb,ha megmondod,ez a nap egy életreszóló, nem mindegy,hogy marad meg emlékeidben. Elvégre TE vagy a főszereplő!! Sok sikert!!
2010. jan. 13. 20:14
 86/112 anonim ***** válasza:
87%
Végig olvastam minden választ,és az én véleményem az,h NE fogadd el.Több oka is van.Lehet,h nem erőszakos fajta,de erre mondják,h csendes terror...a másik,h ez a TI napotok,és a TE akaratodnak,vágyadnak kellene teljesülnie.A 3.,h ennek az "úgy szeretlek,mintha a lányom lennél"-nek mindig rossz vége szokott lenni(tudom,sajnos 2x váltam,és hasonlóan kedves anyósaim voltak)SZVAL JÓL GONDOLD MEG!Amit kérdeznék:a férjed mit szól ehhez az egészhez?És melyik oldalon áll?Arról nem igen írtál...
2010. jan. 13. 20:19
 87/112 anonim ***** válasza:
82%

szerintem ha tetszik atalakitva és jol tudnad magad erezni benne akkor vedd fel. ha nem, nem. de ha felveszed mindenkeppen mondd meg neki hogy azert teszed mert szereted öt, ne vegye természetesnek, mert ez nagy dolog a reszedrol hogy teljesiteni akarod az

Ő kivánságát a TE esküvődön.

2010. jan. 13. 20:44
 88/112 A kérdező kommentje:
ez volt az első alkalom, hogy bármit is kért volna. soha olyan nem volt, hogy beleszólt volna az életünkbe, a páromat és minden gyerekét önállónak nevelte. amúgy is messze lakunk egymástól. és tényleg nem olyan, se csendes terror, se nyílt. ezért is nem akarom megbántani. családom alapvetően családcentrikus, ezért nekem ez fontos. a templomot amúgyis nagyszüleim választották, ahol ők házasodtak(hozzá kell tegyem engem is ott kereszteltek). és tényleg azért lettem mérges vagy inkább ijedt első körben, mert így nagyon nem szép az a ruha. de az átalakítási tanácsok tetszenek, így már el tudom képzelni. mellette megveszem a saját ruhámat, ami nekem tetszik és a templom után azt fogom viselni. és így mindenkinek megvan az öröme. sok kérdést olvasok itt arról, hogy rossz az anyós-meny kapcsolat, szerencsés vagyok, hogy nálam nem így van.
2010. jan. 13. 20:58
 89/112 A kérdező kommentje:
jah, a párom. hát ő azt mondta, hogy döntsem el, hogy mit szeretnék és mindegy mit mondok, ő mellém áll. szóval ha nemet mondanék az egészre, akkor beszélne az anyukájával. de nemigen akarom ebbe belerángatni, hogy azt érezze választania kell. amúgyis viccesen azt mondja, hogy munkásruhában is elvenne.
2010. jan. 13. 21:02
 90/112 anonim ***** válasza:
83%

Az átalagítgatást tervezőknek írnám, hogy úgy egyébként nem a ruha van a képen, hanem egy hasonló. Én is láttam már 30 évvel ezelőtti habos babos, buggyos ujjú borzalmakat, és nagy jó indulattal a jelmezkölcsönzőbe tenném be és nem olyan egyszerű ám mai ízlésre formálni... Rám is rám akartak sózni egy jaj de gyönyörű ruhát, amin hiába lehetett volna alakítani, ha egyszer már az anyagán látszott, hogy ódivatú. Ma is divat a melegítő, de már nem a susogós, hiába szeded elő és varrogatod át, ha eleve gáz az anyaga.

Ha meg a mamának az az álma, hogy az ő ruháját húzza fel, amire olyan büszke, akkor nem hinném, hogy az kielégítené, ha a csodálatos ruháját teljesen átalakítanák és a végeredmény nyomokban sem emlékeztetne az eredetire.

Másik, hiába divat a retro, ha valakinek nem tetszik. Érdekes, a szépség rovatba, mindig mindeki azzal jön, hogy azt vedd fel, amit szeretsz, ne a divat után fuss. Persze, olybá tűnik, ha anyós mondja, akkor ez nem érvényes.

2010. jan. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!