Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek
férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?
Figyelt kérdés
nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,
.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]
csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.
hát én ugy gondolom hogy ha most hagyod hogy irányitson akkor nem lesz megállás ás mindebe bele fog szolni.
2010. jan. 13. 18:29
32/112 anonim válasza:
Na most fejezzük be az egészet!!!! A kedves kérdezőnek már megírtuk mit csináljon, jöttek a tippek ezerrel! Mond meg te, mondja meg a pasid, tök mindegy. Ehhez képest, csak siránkozol, és a horoszkópoddal jössz... Nem tudod mit csinálj. Leírtuk... Ha el sem olvasod, akkor minek kérdezel? Vedd fel ezt a sz@rt, és érezd benne magad nagyon jól... Mit vársz, hogy valaki megoldja helyetted????
2010. jan. 13. 18:30
33/112 anonim válasza:
Bocsi a hibákért... utolsó voltam
34/112 A kérdező kommentje:
amúgy nem szól bele soha semmibe és szerintem ezt sem irányítási vágyból csinálja. majdnem sírva fakadt, mikor meglátott benne. mert neki ez a nagy álma, erre vár x éve, stb.
35/112 MARIANN06 válasza:
NEM TUDOM MIT TEGYÉL DE KÉRLEK HA MÁR MEGVOLT AZ ESKÜVÖD ÉS LESSZ IDÖD ÍRD MEG MI TÖRTÉNT ÉS HOGY ZAJLOT A DOLOG Komolyan érdekel a vége.
MÉG ILYET? Mi lessz késöbb,Ha majd jön az unoka?Szerintem messzire költezetek és ezt nem rosszindulatból mondom hanem ha a saját életedet akarod élni jobb ha nem szolnak bele.Még ha nagyon szereted is.Hidd el igy lesz ha most nem is hiszel nekem.
2010. jan. 13. 18:31
36/112 anonim válasza:
18;21 vagyok,ha annyira nem akarod azt a ruhát,akkor igenis mondd meg a maminak,mert életed legszebb napja el lesz kefélve,s a tolrancia annyit nem ér meg,h ezt a szép eseményt mások lelki békéjéért tönkretedd.Állj oda és mondd meg TE mást szeretnél és ha igazán szeret Téged akkor ezt el is fogadja.Egy 55 éves nő még nem szenilis annyira,h ezt ne értené meg!!!!!! Kitartás és bátorság!Várjuk a fejleményeket
2010. jan. 13. 18:32
37/112 anonim válasza:
Ha nem akarod tönkretenni akkor továbbra is az a válaszom, hogy a fényképezés erejéig legyen rajtad ez és akkor a káposzta is megmaradt, de a kecske is jól lakott. Azért biztos szívderítő lehetett neki látni :) Teljesen meghatódtam, de komolyan :):) Nagyon rendes tőled, hogy ilyen diszkréten kezeled :) Talán még a templomban is felveheted, de az lakodalomban és a polgárin már semmiképp. Hidd el ezt biztosan meg fogja érteni :)
2010. jan. 13. 18:32
38/112 A kérdező kommentje:
az egyik válaszoló kérdezte a horoszkópom. nem tudom te mit csinálnál a helyemben, gondolom nekimennél az anyósodnak, mint süket az ólajtónak. elnézést, valahogy nem ilyen vagyok. egyébként köszönöm a tanácsokat. majd megmondom, hogy én már kinéztem egyet vagy felveszem a templomba aztán átcserélem.
2010. jan. 13. 18:33
39/112 anonim válasza:
Besz*rás ilyen jo családi és rokonsági helyzeted van erre a semin rinyálsz... Te se vagy normális iagza van az elözöknek nem becsülöd meg magad kicsit sem , kit érdekel egy ruha már régen eldöntöted amugy mi lesz , vedd fel vagy sérsd meg középut nincs enyi ...
2010. jan. 13. 18:34
40/112 A kérdező kommentje:
köszi. pár nap múlva úgyis megyünk hozzájuk, akkor megbeszélem vele és majd megírom, hogy mi történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!