Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért gyűlöl anyósom, mert anyukám egy k*rva?
Nem bírom tovább elnézést. A párommal 7 éve vagyunk együtt, most fogunk összeházasodni. Én mindent, de mindent megtettem, hogy megismerjük/megszeressük/eltűrjük egymást. Ő mindenben kereszbe tesz nekem (szervezés), a párom húgait ellenünk fordítja.
Oka (ami a városban kering): anyukám egy kiélt k*rva. Ez részigazság, anyumnak van múltja, de én szeretem az édesanyámat! Van joga egy másik ember alapján megítélni?? Az Ő érve: "Nem esik messze az alma a fájától!" Esküszöm, hogy ennyi idő alatt egyszer sem néztem más férfira!!
Hogy tudok szülőköszöntőn a szemébe nézni így?
Hogy kell kezelni ezt a helyzetet?
Elnézést, ha érthetetlen.
Elnézést, nem a kérdésedhez kapcsolódik, de megkérdezhetem, hogy miért 7 év után házasodtok össze?
Ha nem volt fontos, akkor most miért lett az?
Ez számomra mindig érthetetlen volt, de meghallgatnám a te történetedet is.
Náluk fogtok lakni? Ajaj....
akármilyen is anyukád, az nem rá tartozik, anyukád tettei alapján nincs joga ítélkezni, feletted főleg nem. ha az anyósod ilyen ember, jobb a tisztes távolságot megtartani vele. Neked semmit sem kell bizonyítanod felé, nem az ő felesége leszel. Az ilyen határtalanul buta és elfogult embereket mind fel kéne akasztani.
Nehéz helyzet, és csak akkor fog javulni, csak egy kicsit, nem valószínű, hogy sokat, ha a párod melléd áll, és nem az édesanyját védi. Ha ő is felvállalja, hogy igen szembe mer állni az anyjával, ebben a témában.
Akkor és csak akkor van esélyed, az idő úgysem győzi meg.
Illetve reménykedj hogy a párod melléd áll és nem hisz az édesanyjának.
jaaaa,
és akkor alkoholista ember lányát sem lehet feleségül venni? akkor jelentősen lecsökkenne a potenciális feleségjelöltek száma. Könyörgöm, ne címkézzük az embereket, ennél gusztustalanabb dolog nincs is. senkinek semmi köze ahhoz, milyen az anyukád.
Az most nem mindegy hogy miért akarnak összeházasodni? Össze akarnak,és kész.
Náunk az anyósom utálja az anyósát. Állítólag a "múltja" miatt. De mégis hozzáment a fiához...mindegy, bonyolult....Kérdező!
Ne foglakozz az ilyen kakikeverő némberekkel. Az számít csak, amit a párod gondol rólad. De egyébként senkinek sincs joga ítélkezni mások felett. Bocs, hogy ezt írom, más nem jut az e zembe, de Jézus sem ítélte el Mária Magdolnát, pedig örömlány volt. Sőt! Észrevette benne a jót, azt hogy mennyi minden körülmény játszott közre, abban hogy ő egy "sarki". Amikor vkinek "rosszabb" a háttere rögtön jön lenézés, meg a párhuzamba állítás. DE akkor is ez lenne, ha anyukád milliárdos terézanya lenne, csak ellentéte előjelel...
10 éves lehettem, mikor feljöttem a játszótérről és apám leordított mert olyan kislánnyal játszottam, akinek az anyjáról azt pletykálták, hogy alkesz...
Tiszteletet és elfogadást nem az aputól tanultam, mert egy buta, megkeseredett, boldogtalan ember.
Az ilyen emberek nem változnak, de te tehetsz azért, hogy a gyereked ne így emlékezzen rád.
Én ezért titkolom apám, mert párom szülei is olyan gyöpösek, hogy elítélnének. (voltak már gondok)
Semmi közöm apám viselkedéséhhez, én nem leszek olyan!
4 és fél éve együtt vagyunk. Azóta jobb a helyzet, de nem akarom apám bemutatni...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!