Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért gyűlöl anyósom, mert anyukám egy k*rva?
Nem bírom tovább elnézést. A párommal 7 éve vagyunk együtt, most fogunk összeházasodni. Én mindent, de mindent megtettem, hogy megismerjük/megszeressük/eltűrjük egymást. Ő mindenben kereszbe tesz nekem (szervezés), a párom húgait ellenünk fordítja.
Oka (ami a városban kering): anyukám egy kiélt k*rva. Ez részigazság, anyumnak van múltja, de én szeretem az édesanyámat! Van joga egy másik ember alapján megítélni?? Az Ő érve: "Nem esik messze az alma a fájától!" Esküszöm, hogy ennyi idő alatt egyszer sem néztem más férfira!!
Hogy tudok szülőköszöntőn a szemébe nézni így?
Hogy kell kezelni ezt a helyzetet?
Elnézést, ha érthetetlen.
Sosem jutott még csak eszembe sem megcsalni, akárhány férfi is volt anyum életében.
Azért 7 év után, mert még most is csak 25 vagyok, egyetemre jártunk.
Nem nálunk lakunk majd, teljesen önállóak vagyunk, az esküvőt is magunk fizetjuk teljesen.
Csak el vagyok keseredve. Nem szoktak haragosaim lenni... :(
Nem szeretm és méginkább nem tudom mire vélni, ah ok nélkül utálnak. Én is van, hogy haragszom valakire, -nem vagyok szent-, de annak alapos oka van általában.
Én hasonló cipőben járok, mint te csak más témában. Engem sem szeret a párom családja, mert a rokonságom alapján ítélnek meg engem is. Nagyon sznob emberek és anyagiasok.
A családom tanulatlan és igénytelen, buta emberekből áll. Anyagilag is szegények. A család férfi tagjai alkoholisták. Tényleg ez a helyzet.
Viszont én nem vagyok ilyen. Tanúlt nő vagyok, diplomával, irodai munkával, okos és intelligens vagyok, nagyon tisztaság és rendszerető. Nincs sok pénzem, de nem is élek rosszul. Teljesen más ember vagyok, mint ők. Mindent magamtól értem el az életemben, aki nem ismeri a családomat, el sem tudná képzelni, hogy én milyen körülmények közül származom.
Mégis tudom, hogy ezért nem tudnak engem elfogadni, szerintem félnek, hogy "alma nem esett messze a fájától"...stb. Szégyelnek engem. Én is kapom állandóan a szurkákat. Nagyon rossz véleménnyel vannak rólam, nem szeretnek, úgy gondolják, hogy ellenük nevelem a gyermeküket, holott nem is tudják, hogy nekem köszönhetik, hogy egyáltalán még szóba áll velük, mert mindig én csitítgatom és nyugtatgatom, ha felbosszantják őt.
Én is gyűlölöm, amikor megbélyegeznek valakit olyan dolgok miatt, amelyekről nem tehet, ezért én jó messzire költöztem tőlük, hogy új életet kezdhessek. Egyébként szeretem a családomat, hiányoznak, mert egyébként nem rossz emberek, csak ilyenek. Van egy mondás: Jobb távolról szeretni, mint közelről utálni. Mi a párommal így vagyunk a családjainkkal, ki-ki a sajátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!