Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azért gyűlöl anyósom, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért gyűlöl anyósom, mert anyukám egy k*rva?

Figyelt kérdés

Nem bírom tovább elnézést. A párommal 7 éve vagyunk együtt, most fogunk összeházasodni. Én mindent, de mindent megtettem, hogy megismerjük/megszeressük/eltűrjük egymást. Ő mindenben kereszbe tesz nekem (szervezés), a párom húgait ellenünk fordítja.

Oka (ami a városban kering): anyukám egy kiélt k*rva. Ez részigazság, anyumnak van múltja, de én szeretem az édesanyámat! Van joga egy másik ember alapján megítélni?? Az Ő érve: "Nem esik messze az alma a fájától!" Esküszöm, hogy ennyi idő alatt egyszer sem néztem más férfira!!

Hogy tudok szülőköszöntőn a szemébe nézni így?

Hogy kell kezelni ezt a helyzetet?

Elnézést, ha érthetetlen.

2010. aug. 10. 20:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sosem jutott még csak eszembe sem megcsalni, akárhány férfi is volt anyum életében.

Azért 7 év után, mert még most is csak 25 vagyok, egyetemre jártunk.

Nem nálunk lakunk majd, teljesen önállóak vagyunk, az esküvőt is magunk fizetjuk teljesen.

Csak el vagyok keseredve. Nem szoktak haragosaim lenni... :(

Nem szeretm és méginkább nem tudom mire vélni, ah ok nélkül utálnak. Én is van, hogy haragszom valakire, -nem vagyok szent-, de annak alapos oka van általában.

2010. aug. 10. 20:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Pl.: apróság, de nekem fontos. A párom húgai kamaszok. Felkértük őket koszorúslánynak, ruhát varratunk, de nem engedi el hozzánk a lányokat (igazából így már a lányok sem akarnak jönni) ruhát próbálni. Indok nincs, ill. mondvacsinált. Egyszerűen ott az időpont a méretvételhez és nem jöhetnek el hozzánk. :( 2 koszorúslánnyal kevesebb... :(
2010. aug. 10. 20:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
20.12-es és 20.15-ös vagyok. ha nem náluk laktok, akkor meg semmi gond nem lesz. nem kell vele szoros kapcsolatot ápolni, majd megbékél a helyzettel, ha meg nem, hát nem. anyósom is elítél engem, mert az apám félcigány, és fúúúúj. pedig az apám több diplomás okos ember, akire büszke vagyok. minden amink van, saját magunkon kivül csak az én szüleimnek köszönhető, mert anyós egy fűszálat nem tett volna keresztbe értünk. de anyósom annyira buta és korlátolt, hogy még az sem tetszik neki, ha a gyerekem egy szegény családból származó kislánnyal barátkozik. Az emberek nem változnak, jól írta itt valaki, ne foglalkozz vele. és sok boldogságot nektek.
2010. aug. 10. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Minek tartotok szülőköszöntőt? Én ezt a retkes vénasszonyt meg se hívnám az esküvőre, de előtte még leordítanám a pofáját, hogy hogy meri az anyámat leqrvázni. Aztán kitiltanám a lakásomból, és minden rendben is van. Tudod mikor alázkodnék meg, meg köszöntgetnék egy ilyen retket.
2010. aug. 10. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élsz vele, akkor még szerencsésebb helyzetben vagy. Mi a párommal apóssal élünk. Anyós felköltözésem előtt halt meg, de após se különb, mint bármely anyós. Babát várok, após válasza, mikor megtudta: nem korai még? felelősséggel jár s még fiatalok vagytok (én 27, párom 28 éves). Ja s felhoztuk neki a szobacseré, mert azzal zsarolja a fiát, ha elköltözünk, inni fog. Voltunk albiba, de vissza kellett jönnünk, mert elvonóra került. Amúgy meg már a 90-es évek óta alkesz. A fiát is úgy ismertem meg, hogy néha osztálytársak voltunk, évekig, mikor szülei (anyja-apja is) elvonón voltak, s olyan sokszor hagyták oviban, iskolában, mert részegen elfelejtették, hogy van gyerekük, hogy mamájához ítélték, s nagyobbacskán került vissza. S most meg apuka nem hajlandó a fiacskáját elengedni. Egy fizuból vagyunk, s mivel nehéz lenne, így rá akartuk venni, mivel két ingatlan van párom nevén, sajna a haszonélvező apósom, a távolabbit, ahonnan nehéz lenne bejárnia pestre dolgozni, s ha lemennénk megvágnánk magunkat anyagilag még jobban, felhoztuk neki mi lenne ha eladnánk, s itt mi vennénk pesten egy két szobásat. S hallani se akar róla, kiköltözni nem enged, csak ha nyugdíjas korára visszaadjuk neki, s addig velünk akar élni. Szobacserét akartunk, mert a kisszobában élünk a párommal, plusz papagáj s jön a gyerek, de neki kell a nagyobb szoba, s ne is álmodjunk arról, hogy csere. Csak azért írtam le, van még rosszabb helyzet. Ti legalább külön éltek, van házatok, ne foglalkozz vele.
2010. aug. 11. 00:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősöm ezt úgy oldja meg, hogy a pasi jár az anyjához egyedül, a nő meg nem látogatja az anyóst! Szülőköszöntőnél a párod köszöntse a szülei, állj mellé és nézz a semmibe! Majd Te külön köszöntsd a saját szüleidet.
2010. aug. 12. 11:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló cipőben járok, mint te csak más témában. Engem sem szeret a párom családja, mert a rokonságom alapján ítélnek meg engem is. Nagyon sznob emberek és anyagiasok.

A családom tanulatlan és igénytelen, buta emberekből áll. Anyagilag is szegények. A család férfi tagjai alkoholisták. Tényleg ez a helyzet.

Viszont én nem vagyok ilyen. Tanúlt nő vagyok, diplomával, irodai munkával, okos és intelligens vagyok, nagyon tisztaság és rendszerető. Nincs sok pénzem, de nem is élek rosszul. Teljesen más ember vagyok, mint ők. Mindent magamtól értem el az életemben, aki nem ismeri a családomat, el sem tudná képzelni, hogy én milyen körülmények közül származom.

Mégis tudom, hogy ezért nem tudnak engem elfogadni, szerintem félnek, hogy "alma nem esett messze a fájától"...stb. Szégyelnek engem. Én is kapom állandóan a szurkákat. Nagyon rossz véleménnyel vannak rólam, nem szeretnek, úgy gondolják, hogy ellenük nevelem a gyermeküket, holott nem is tudják, hogy nekem köszönhetik, hogy egyáltalán még szóba áll velük, mert mindig én csitítgatom és nyugtatgatom, ha felbosszantják őt.

Én is gyűlölöm, amikor megbélyegeznek valakit olyan dolgok miatt, amelyekről nem tehet, ezért én jó messzire költöztem tőlük, hogy új életet kezdhessek. Egyébként szeretem a családomat, hiányoznak, mert egyébként nem rossz emberek, csak ilyenek. Van egy mondás: Jobb távolról szeretni, mint közelről utálni. Mi a párommal így vagyunk a családjainkkal, ki-ki a sajátjával.

2010. aug. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!