Anyukám és anyósom utálják egymást. Békítsük ki őket?
Anyukám az anyósomat qvázza le, és fordítva. Még középiskolában vesztek össze, azóta sok év eltelt, és utálják egymást. 3 éve vagyunk együtt a barátommal, karácsonykor szeretnénk az eljegyzést. Szüleink tiltják, mert nem akarnak egy család lenni. Apukám és apósom jól kijönnek. :S Mit tehetnénk?
20L
Ez egy nagyon érdekes eset lehet, kíváncsi vagyok rá nagyon, min vesztek össze úgy, hogy a saját gyerekeik kedvéért sem hajlandók kibékülni. Én pont ezt mondanám mindkettőnek: "Tedd meg értem!" Mármint ki-ki a saját anyukájának mondhatná ezt a mellé, hogy "Béküljetek ki!".
(Valami pasi van a dologban? Miért ugrottak egymásnak anno?)
A kérdés első fele meg adott. Persze, hogy ki kell békíteni Őket, ha hosszú és kiegyensúlyozott párkapcsolatot akarsz.
A hogyan békítsük ki őket dolog érdekelne. :)
Nem mondják el mi lehetett az.
Talán az apákat kellene rávenni, hogy segítsenek a békülésben. Legalább ilyen beszólások ne legyenek, és nehogymár emiatt tiltsanak titeket egymástól; puszipajtásoknak nem kell lenniük.
Ha nem javul a helyzet, akkor az eljegyzést tartsátok magatokban, vagy pl. az apákkal négyesben, hátha ez is segít, hogy ráébredjenek, miből zárják ki magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!