Miért ilyen velem az anyukám?
Sziasztok!Az a helyzet,hogy nálunk anyu csinál mindent...5en vagyunk testvérek,de csak ő gondoskodik rólunk,mert apámatnem érdekli semmi ..még munkája sincs..és csak rátesz azzal egy lapáttal hogy veszekszik anyummal és csinálja otthon a rendetlenséget...Szóval anyum 4 vállalatnál dolgozik hogy mindenünk meglegyen..ezért úgy érzem,óriáasi nagy hálával tartozom neki...de ő olyen lehetetlen dolgokat is elvár tőlem,hogy már nem bírom!
Ő ugyanis csak házasság után vesztette el a szüzességét...24 évesen...és ugyanezt elvárná tőlem is...Nagyon mélyen katolikus!És azt mondta,ő már undorodik az ilyen dolgoktól,mint a szex..és ha tehette volna,elment volna apácának....És ezt szeretné belém is nevelni...Amikor megtudta hogy már nem vagyok szüz,nagyon lekezelően bánt velem..azt monda K... vagyok..mintha én lennék a világon a legrosszabb!...pedig tényleg a legtöbb tini...alkoholt iszik,cigizik,drogozik...mindenkivel lefekszik...KB úgy beszél velem,mintha ilyen lennék!De csupán annyi hogy nem vagyok már szüz...és azóta mindig felhozza...hogy szerinte ez nem normális,ő ezt nem tdja felfogni...szerinte csak a cigányoknál van ilyen korai szex...most is van barátom,nem akartam elmondani anyumnak,de megtudta....és megint teljesen kiakadt.mert elolvasta az smseimet..és volt egy két pikáns smsem is..És megin sírt és sírt,hogy nem tisztelem őt...hogy nem tartom tiszteletbe az akaratát...mert ő azt szeretné ha nem pasiznék.Az mondja : PASIK NUKU amíg egyetemre nem mész...,hiába mondom neki hogy boldog vagyok ezzel a fiúval...nagy támaszt találtam benne...és a tanulmányi eredményeimet sem befolyásolja hogy van barátom!Szín 5ös tanuló vagyok..mindig is az voltam....Nekem mindg az volt az első!De egyszerüen van szükségem kikapcsolódásra is!De ő szerinte csak tanulni,tanulni taanulni.....Nem tudom,hogyan foghatná fel ezt..mert teljesne megértem őt!30 éves házassága egy csőd...apám tényleg egy ritka szemét,gátlástalan alak..lehet azért undorodott el ennyire a férfiaktól!...meg ugye főleg a SZEX kérdés...Az a barátom,akivel elvesztettem a szüzességem...belőe egy idegbeteg állat lett!Zaklatott...és sokat sírtam miatta..rendőrséghez is fordulnom kellett!De anyunak ebből az egészből nem az a legnagyobb tragédia,hogy bántott...hogy zaklatott..és mennyit sírtam miata..hanem az hogy LEFEKÜDTEm vele..és neki mindig minden ekörül forog!Hogy a szex a lerosszabb dolog....
Sokat veszekszünk sajnos.mert egyáltalán nem ért meg:(((Nem tudom mitévő legyek,mert imádom anyukámat..de nem értek egyet erősen erkölcsös,mélyen katolikus nézeteivel...Mindig sír miattam...de hiába mondom neki hogy boldog vagyok és szükségem van a barátomra..ő így boldogtalan...de azt nem értem...akkor lenne boldog,ha én boldogtalan lennék???
énsem úgy terveztem,hogy ilyen korán vesztem el a szüzességem..de szerintem ez mindenkinek a saját,magán dolga!!Mert valaki még 20 évesen is lehet éretlen....
Nagyon elkeseredett vagyok,nem tudom mitévő legyek!:(
mit tanácsolnátok?
Akkor beszél igy valaki a szexről ha megerőszakolták,vagy kislányként valaki molesztálta tapasztalat,kérdezz ráédesanyádnál.
Amúgy sajnos sok szülőnek a látszat a fontos,nem a ygerekük meg hogy megszólják,nem baj ha veri a lányát a férje,de ne válljon el,mert megszólják...
Javaslat egyetem kollégium,albérlet...Mert ez csak rosszabb lesz.
17 éves vagyok!
Nem,anyukámnak nincs ilyesféle tapasztalata...egyszerüen csak annyi hogy ő nagyon mélyen vallásos!
Na meg az,hogy az apám egy szemét alak:(és terrorizálja anyukámat lelkileg már sok sok éve.....
2.válaszoló! Szerencsére koleszos vagyok...és csak heti egyszer járok haza..de még így is nehezen viselem:(
főleg hogy most egy hetes szünetünk lesz!
Na meg az,hogy az apám egy szemét alak:(és terrorizálja anyukámat lelkileg már sok sok éve.....
Itt van a kutya elásva.Apukád miatt ilyen elsőrorban,a lelkiterror miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!