Anyukám holnap lemond a felügyeleti jogomról. Mi fog történni velem? Részletesen kérlek.
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 22:02
1/19 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen felügyeleti jogról mond le anyukád és miért? Apukád hol van?
2/19 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, a szülői felügyeleti jogáról mond le nekem így mondta. apukám közel lakik, de 15 éve nem is láttam... kétlem h befogadna.
2011. aug. 29. 22:06
3/19 anonim válasza:
Lemondani a szülői felügyeletről csak örökbeadással leht...
4/19 anonim válasza:
Nem mondhat le róla, max elvehetik tőle ezt a jogot, ha nem ad örökbe.
5/19 anonim válasza:
Miért? Mi történt veletek? Mesélj nekünk részletesen! Összevesztetek? Ez tragédia! Mi baja veled? Fiú vagy vagy lány vagy?
6/19 A kérdező kommentje:
És ha örökbe ad mi történik?
2011. aug. 29. 22:08
7/19 anonim válasza:
Intézetbe kerülsz, de 16 évesen max lakásotthon, vagy nevelőszülő fogad be.
Amúgy nem értem, mi történt?
Szülői felügyeleti jogról nem lehet csak úgy lemondani, ahhoz komoly indok kell.
9/19 A kérdező kommentje:
Hosszú történet. Megváltoztam, annyi az egész. A fejemhez vágta már párszor, hogy én nem az ő fia vagyok és hogy intézetbe ad meg minden... És az a legrosszabb, hogy ezért azt az embert hibáztatja, aki a legkevésbé hibás ebben, és aki őszintén, teljes szívéből imád engem... a barátnőmet... Olyan rossz ezt átélni.. :'(
2011. aug. 29. 22:11
10/19 A kérdező kommentje:
Lakásotthon mit jelent? És ha mennék dolgozni? Nem tarthatnám el magam én? Esetleg egy saját albérletben?
Azt mondjátok, hogy olyat nem csinálhat, hogy csak úgy bemegy, és azt mondja h lemond rólam? Ahhoz kell valami nyomós indok is?
2011. aug. 29. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!