Lányok, nők! Ti részletesen kibeszélitek a barátnőitekkel, hogy a párotoknak, milyen, mekkora, mikor, hol, hányszor, meddig, stb?
minden apró részletét semmiképp, de kevésbé publikusakat megosztunk egymással
pl hol próbáltuk ki, hogyan, mit szeretünk stb
de hogy mekkora, meg meddig meg hogyan... hát azt nem
Nem. Mivel a barátnőmmel mindketten inkább érzelemcentrikusak vagyunk, az érzelmi életünkről beszélünk inkább, a szexuálisról egyáltalán nem.
32/N
Nem vagyok híve annak, hogy többen legyünk az ágyban, így senkivel nem beszélek részleteiben ilyesmiről - és a páromat is erre kértem, de eleve ő is hasonlóképpen gondolkodik. Ez két ember magánügye, ettől intim dolog. Más, ha esetleg valami probléma van, de ilyen esetben is olyan barátnőmtől kérdezek, aki nem velem egy városban lakik, és személyesen nem is ismeri a páromat. Nem tartom ízlésesnek, ha egy társaságon belül ilyesmit tudnak az emberek egymásról.
30/N
Nekem az nem lenne gond, hogy egy jó barátnőmnek beszéljek róla, de szemétségnek érezném a párom felé, ha még a méreteket is elmondanám.
Helyszínt mondanék, de egyenlőre maradtunk még a szobánál:) Ami nem is gond szerintem.
A hányszort, meg a meddiget, megbeszéljük, ha valami miatt ez szóba jön, de nem úgy hogy csak erről, csak említés képpen, ezt is csak egy barátnőmmel, aki nem úgy kezeli hogy pletyka, hanem komolyan megbeszéljük.
Te hogy vagy ezzel?
18/L
Nem tartom fontosnak. Ha valamit el akarok újságolni, megteszem, de az nem arra fog vonatkozni, hogy a páromnak "milyen, mekkora":) Azért hívják intim együttlétnek a dolgot, mert ez arra a két személyre tartozik, aki részt vesz benne.
Természetesen ha valami probléma van, azt teljes lelki nyugalommal beszélem meg a barátnőmmel, ha a téma úgy adódik, akkor a "hol, hányszor, meddig" is szóba kerülhet, de egyikünk sem érzi szükségét, hogy a másik párját olyan oldaláról is ismerje, ami túlmegy a barátságon. Én úgy gondolom, aki nagyon sokat dicsekszik, dumál a szexuális életéről, inkább annál lehet valami gond a párja iránti tisztelettel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!