Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ti részletesen...

Lányok, nők! Ti részletesen kibeszélitek a barátnőitekkel, hogy a párotoknak, milyen, mekkora, mikor, hol, hányszor, meddig, stb?

Figyelt kérdés
Kibeszélitek a szexuális életetek minden apró részletét a barátnőkkel?
2011. máj. 5. 22:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
igen
2011. máj. 5. 23:03
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én úgy vagyok vele, hogy nagyon-nagyon nagy vonalakban beszélek róla, azt sem magamtól. Kb. annyit, hogy jó vagy nem jó :) Tizenévesen jellemzőbb volt picivel többet mondani, de aztán kinőttem. Igaz nem sok barátnőm volt/van, de sosem éreztem késztetést hogy beszéljek róla, valahogy mindig úgy éreztem, hogy senkinek semmi köze hozzá, és nem tartom valami kedves dolognak a párommal szemben.

Mást szívesen meghallgatok, ha késztetést érez kibeszélni magát, sőt a régmúlt exekről is kicsit többet mondok, de a szaftos részleteket mindig megtartom magamnak.

Amúgy az egész onnan jutott eszembe, hogy ment a Spancserek c. film a TV-ben és az elején mikor a csaj bejelenti a barátnőinek, hogy eljegyezte a párja, gyakorlatilag az összes barátnő előrukkol valami bizalmas infóval, hogy hol szexeltek először, hetente hányszor nyalja ki a pasija..... (mármint az épp eljegyzett barátnőt, akinek ott ül a pasija, és hallja az egészet, és mereszti a szemeit :) )

Úgy elgondolkoztam rajta, hogy vajon ez a valóságban is így van, vagy csak a filmekben?! Vagy lásd Szex és New York, ha már itt tartunk :)

Szóval ez olyan dolog amivel én csak a filmekben találkozok :)

2011. máj. 5. 23:40
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja és 29/L
2011. máj. 5. 23:40
 14/23 anonim ***** válasza:

A barátnőimmel nem, mivel nem nagyon vannak, de a legjobb meleg barátommal kb mindent elmesélünk egymásnak. Nekünk nagyon szoros a kapcsolatunk és nem fura, hogy teljes körű belátásunk nyílik a másik magánéletére. De másnak alig mesélek ilyesmikről.

20L

2011. máj. 6. 00:04
 15/23 anonim ***** válasza:

Gimi alatt a szobatársaimmal mindent nagyon részletesen megbeszéltünk. A legapróbb részleteket is.

Utána pár évig még tartottuk olyan szinten a kapcsolatot, hogy beszéljünk ilyenekről, aztán elmaradt. Most nem osztok meg ilyen részleteket senkivel.

Furcsa, mert amíg a szobatársaimmal megbeszéltük ezeket, addig az tűnt a normálisnak és igényeltem is a dolgot. Amikor abbamaradt, nagyon rossz volt, hogy nem tudom kivel megosztani. De most már egyáltalán nem hiányzik, hogy meséljek valakinek minden egyes alkalomról. Persze lehet, hogy csak hozzászoktam a szexhez :D

2011. máj. 6. 00:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Persze, és így mindenki tudja, a hogy a férjemnek fél méteres és 24 órán át üzemel! ;-)
2011. máj. 6. 00:59
 17/23 anonim ***** válasza:
A barátnőimmel nem szoktam a páromról beszélgetni, egyáltalán. Ilyesmiről meg aztán főleg nem, ez csak ránk tartozik.
2011. máj. 6. 01:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban jobban kibeszéltük a témát.Mára már nem annyira,csak olyan esetben esetleg ha valamiféle tanácsra van szükség.
2011. máj. 6. 07:51
 19/23 anonim ***** válasza:

szerintem ezt (életkortól függetlenül) részletesen kibeszélni akkor illik / szokás, amikor a kapcsolat még nagyon friss, vagy randizós korszakban vagytok még csak, azaz nem tudni, hogy komoly lesz-e vagy sem...

utána már nem illik egyáltalán, mert akkor már a párod és a te magánügyed, szerintem, túl személyes dolog csak úgy beszélni róla. amikor má tényleg ő a párod és nem csak randiztok.

2011. máj. 6. 08:36
 20/23 anonim ***** válasza:
nagyon ritkán és csak a legjobb barátnőmmel. Mondjuk ha tanácsot vagy véleményt kér. De nagyon részletesen nem szoktuk akkor sem megbeszélni, a részletek csak rám és a vőlegényemre tartoznak.
2011. máj. 6. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!