Tartjátok a volt barátaitokkal/ barátnőitekkel a kapcsolatot?
mivel nekem eddig sikerült az összes exemmel kulturáltan lezárni a közös életünket, ezért mindegyikkel jóban vagyok, havonta 1x legalább találkozom velük, dumálunk egy kicsit, stb. összvissz 3 emberről van szó. mindhármuknak van azóta másik kapcsolata, ketten már meg is nősültek :)
nekem is van párom, szeretjük egymást. és ami a legfontosabb: senki sem féltékeny senkinek a párjára-exére :)
szóval lehet ezt normálisan is csinálni. és attól, hogy már nem vagytok szerelmesek egymásba, még lehet felnőtt módjára közeledni a másik felé baráti szándékkal.
nem hinném, hogy az a normális, hogy kígyót békát kiabálok rá, és még a fejem is elfordítom, ha szembejön az utcán.
Én sem tartom vele a kapcsolatot, ha találkozunk köszönünk meg iwiw-en az ismerőseim között van, de ennyi.
Ő szakított velem, ami elég durva eset volt. Én akkor még egy darabig úgy voltam vele jó volna csak úgy a baráti körömben összefutni (még szerettem), de ő nem jött szinte soha, de utólag belegondolva jobb is. Nyugodtabb, felszabadultabb voltam mikor nem volt ott, és feledni is könnyebb volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!