Miért ilyen anyukám? Nem hagy "élni"!
Folyamatosan piszkál mindenért. A legapróbb dolgok miatt is képes kiabálni. Ha olyan ruhát veszek fel, ami szerinte nem csinos, ordibál hogy öltözek át, vagy rendszerint pénzt kapok ha felveszem az általa kiválasztott ruhát. A barátaimtól tilt, nem is ismeri őket, de volt már rá példa, hogy úgy engedett el valahova, ha az egyik bnőmmel megszakítom a kapcsolatot... Elvárná hogy folyamatosan itthon üljek és tanuljak, ne járjak sehova, csak tanuljak... Folyamatosan azt szajkózza, hogy belőlem nem lesz senki, nem lesz diplomám, barátaim, férjem, családom, stb
Már teljesen lelombozta az önbizalmam is. Mit csináljak hogy kicsit normailzálódjon a helyzet?
Egy kétségbeesett 19 éves lány
Szerintem olvasd el Susan Foward- Mérgező szülők c. könyvét,és meg fogod érteni,hogy miért csinálja ezt veled édesanyád.(a könyvet le is lehet tölteni)
Amit most javasoltam,megváltoztathatja az életed.
Dettó ilyen anyám van,de mióta olvastam a könyvet,tudom kezelni.Hidd el megéri !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!