Tesóm nem hagy élni mit tegyek?
Próbáltad már lefoglalni valamivel? Benyomsz neki 1 mesét, vagy valami puzzle-t előveszel... Vagy még így is téged választ helyettük?
Vagy... Idegesítsd fel. Biztos van olyan, amit nem szeret, próbálkozz valamivel. Vagy csak egyszerűen fogd meg, tedd ki a szobából, és zárd magadra az ajtót. (ha nincs kulcs, akkor meg torlaszold el. xD) Nehogy már ne tudj elbánni egy 7 évessel. Fiú vagy lány? Ha lány, pl. húzd meg a haját, ha kell jó erősen. Térjen észhez... Egyébként nem baj, ha néha lóg rajtad, de az már tényleg idegesítő, ha egyfolytában piszkálja az embert. (8 éves húgom van) Én néha még hátul a nyakát is megfogom, és kicsit megszorítom, olyankor lerogy a földre... Bár ez a durvábbik megoldás. Én gonosz. :P
Meg igazából olyan "inkább nemszólok" típus vagyok(sajnos).Viszont szoktam azt csinálni,hogyha rajtam lóg,néha úgy válaszolok a hülyeségeire mintha az idegbaj tépne,tehát így hogy:Igen b.meg!
Ez néha beválik,olyankor elmegy.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!