Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az anyósom azt akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?

Figyelt kérdés

nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,

.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]

csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.

2010. jan. 13. 17:49
 61/112 anonim ***** válasza:
87%
En leszednem az ujjat,valladat szabadon hagyo fazont csinalnek.Templomban egy kis boleroval vagy stolaval jo lenne.Hatul melyen fuzos lenne.A szoknya reszrol ritkitanam a mintat es buggyokat huznek az uszaly reszere.Hidd el tetszene egy abroccsal.
2010. jan. 13. 19:06
 62/112 A kérdező kommentje:
igen, így már inkább felvenném. ezt szerintem meg tudom vele beszélni és mindenkinek meg lesz az öröme. köszi!
2010. jan. 13. 19:09
 63/112 anonim ***** válasza:
88%
Egy szep fatyollal vagy mantillaval szep lenne.Ha karcsu vagy nagyon melyen kivagnam a hatat es fuzovel hangsulyoznam a vallad,hatad,derekad.Egy szep noi hat baromi szexi.
2010. jan. 13. 19:12
 64/112 anonim ***** válasza:
85%

Azert abba gondolj bele, hogy a templom utan mindjart kell majd menni az onkormanyzathoz. Hol fogod felvenni a masik ruhat majd? Ha a hajad szepen meg lesz csinalva, akkor hogyan tudsz majd atoltozni ugy, hogy ne menjen tonkre, szep maradjon a hajad tovabbra is.

Szerintem eleg stresszes egy eskuvoi oltozkodes, tehat ezt az atoltozest mindenkepp gondold meg. Aztan ejfelkor majd megint atoltoznel???

A te valasztasod nekem nagyon nagyon tetszik, imadom az egyszeru ruhakat. Ha vekony vagy, akkor ez egy jo valasztas.

Anyosod eleg furcsan gondolkodik, de jot akar neked, biztosan nagyon szeret teged. En mondjuk megmutattam volna a ruhat a menyemnek, es megkerdeztem volna tole, hogy szeretne-e? Ha igen, akkor vegye fel, ha nem akkor megy vissza a szekrenybe, ennyi.

Mondjuk talan te is mindjart az elejen elrontottad a dolgot ott, hogy azt mondtad, hogy hu de szep, es nagyon orulsz neki. Azt mondtad amit o hallani akart, de nem azt, amit oszinten ereztel es gondoltal.

Jol gondold meg, hogy mit fogsz felvenni! Legyel onzo, es az legyen a legfontosabb, hogy te jol erezd majd magadat.

Anyosodat hanyagold, o mar ferjhez ment, o elje a sajat eletet, te ne lelkizzel miatta.

Es nagyon legyel resen vele, ne engedd, hogy rad eroltesse az akaratat, mert soha de soha nem leszel boldog!!!

2010. jan. 13. 19:12
 65/112 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Ilyenre gondoltam.Nos?

2010. jan. 13. 19:14
 66/112 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó válaszoló! Ez nagyon szép szerintem :)
2010. jan. 13. 19:16
 67/112 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Az anyag hasonlo!!Simaban ugye nem is olyan csunya?:)Van az anyosod ruhajaban fantazia es lehetoseg.

2010. jan. 13. 19:18
 68/112 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó képet nem tudom megnyitni
2010. jan. 13. 19:20
 69/112 anonim ***** válasza:
82%

én ebbe biztos nem mennék bele! egy esküvőm van egy életben, és azon olyan ruhát akarnék, ami NEKEM tetszik és tökéletes!

mondd ezt: "ne haragudj, de ez nekem nem tetszik. én szeretném kiválasztani a menyasszonyi ruhámat." ebben semmi sértő nincs, el kell fogadnia. nekem eszembe nem jutna majd a leendő menyemet erre kényszeríteni.

2010. jan. 13. 19:21
 70/112 anonim ***** válasza:
75%
Egy jó varrónő kiveszi az ujját,mélyebb kivágást csinál,és olyan lesz,mint amit te néztél ki.Bár szerintem templomban ez elég merész lenne.Az uszályt pedig fellehet raffolni,az ma úgyis divatos.
2010. jan. 13. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!