Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?
nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,
.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]
csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.
Azert abba gondolj bele, hogy a templom utan mindjart kell majd menni az onkormanyzathoz. Hol fogod felvenni a masik ruhat majd? Ha a hajad szepen meg lesz csinalva, akkor hogyan tudsz majd atoltozni ugy, hogy ne menjen tonkre, szep maradjon a hajad tovabbra is.
Szerintem eleg stresszes egy eskuvoi oltozkodes, tehat ezt az atoltozest mindenkepp gondold meg. Aztan ejfelkor majd megint atoltoznel???
A te valasztasod nekem nagyon nagyon tetszik, imadom az egyszeru ruhakat. Ha vekony vagy, akkor ez egy jo valasztas.
Anyosod eleg furcsan gondolkodik, de jot akar neked, biztosan nagyon szeret teged. En mondjuk megmutattam volna a ruhat a menyemnek, es megkerdeztem volna tole, hogy szeretne-e? Ha igen, akkor vegye fel, ha nem akkor megy vissza a szekrenybe, ennyi.
Mondjuk talan te is mindjart az elejen elrontottad a dolgot ott, hogy azt mondtad, hogy hu de szep, es nagyon orulsz neki. Azt mondtad amit o hallani akart, de nem azt, amit oszinten ereztel es gondoltal.
Jol gondold meg, hogy mit fogsz felvenni! Legyel onzo, es az legyen a legfontosabb, hogy te jol erezd majd magadat.
Anyosodat hanyagold, o mar ferjhez ment, o elje a sajat eletet, te ne lelkizzel miatta.
Es nagyon legyel resen vele, ne engedd, hogy rad eroltesse az akaratat, mert soha de soha nem leszel boldog!!!
Ilyenre gondoltam.Nos?
Az anyag hasonlo!!Simaban ugye nem is olyan csunya?:)Van az anyosod ruhajaban fantazia es lehetoseg.
én ebbe biztos nem mennék bele! egy esküvőm van egy életben, és azon olyan ruhát akarnék, ami NEKEM tetszik és tökéletes!
mondd ezt: "ne haragudj, de ez nekem nem tetszik. én szeretném kiválasztani a menyasszonyi ruhámat." ebben semmi sértő nincs, el kell fogadnia. nekem eszembe nem jutna majd a leendő menyemet erre kényszeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!